(Poistunut julkaisusta)

Rengasasentajia huoltoautoon, sesonki
HR Yhtiöt Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.3.2018
Haemme valtakunnalliselle rengasalalla toimivalle yritykselle oikealla asenteella töitä tekeviä ihmisiä rengasasennustöihin kevään sesongin ajaksi huoltoautoon. Huoltoauto lähtee ja palaa aina Konalan toimipisteeseen.

Työhön kuuluu renkaiden vaihtoa asiakasyritysten toimipaikoissa ympäri pääkaupunkiseutua.

Ammattilainen sinun ei tarvitse olla, koska työhön koulutetaan, mutta kokemus on ehdottomasti etu. Työ on fyysistä ja kiireistä. Renkaita nostellaan luonnollisesti päivän mittaan erittäin paljon sekä rengastöitä tehdessä kyykitään paljon. C-luokan ajokortti on eduksi.

Töiden arvioitu aloitus on (keleistä riippuen)maalis-/huhtikuun aikana ja työn kesto noin 2-3 viikkoa. Työajat arkisin 8-17, töitä voi olla myös jonakin lauantaina. Päivät saattavat myös venyä.

Laita hakemus linkin kautta pian, jos sinulla on oikea asenne, motivaatio työntekoon ja uskot pärjääväsi työssä. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo: 9-13 Elina Suominen , p. 040 583 5828 tai elina.suominen@hryhtiot.fi (hakemukset ainoastaan hakulomakkeella)

HR Yhtiöt Oy on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys. Auktorisoidut henkilöstöpalveluyritykset ja tiedot auktorisoinnin edellytyksistä löytyvät osoitteesta www.hpl.fi.

Tämä työpaikka kuuluu Heti palkkaa! -mallin piiriin. Heti palkkaa! -mallin tarkoituksena on tarjota työntekijälle mahdollisuus nopeaan palkanmaksuun. Tämä tarkoittaa sitä, että turhan odottelun sijasta palkka maksetaan halutessasi tilillesi viikoittain!