(Poistunut julkaisusta)

Rengasasentajia Euromasterille Helsinkiin
Adecco Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.9.2019

Haemme asiakkaallemme Euromasterille reippaita rengasasentajia heidän Helsingin toimipisteisiin. Työtehtäviisi kuuluu renkaiden asennus huolto. Jotkut valituista henkilöistä osallistuvat myös renkaiden puhdistukseen ja hyllyttämiseen.

Katsomme eduksi aiemman kokemuksen renkaanvaihdoista ja ajoneuvoalan koulutuksen. Odotamme sinulta hyvää fyysistä kuntoa, positiivista ja reipasta asennetta. Olet joustava tekijä ja pystyt tekemään töitä kiireessä ja paineen alla.

Työt alkavat sesongin alkaessa eli arviolta lokakuun puolen välin jälkeen. Töitä on tarjolla kokoaikaisesti sesongin ajaksi eli noin 4-6 viikoksi. Työajat sijoittuvat arkisin klo 8-17 välille ja toisinaan myös lauantaisin klo 9-14 välille.

Jos tämä tehtävä herätti kiinnostuksesi, niin laita hakemus tulemaan osoitteessa www.adecco.fi. Liitä mukaan ansioluettelosi. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja täytämme paikat heti sopivien henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccolla Ville Löfman puh: 040-536 6198 tai sähköpostitse ville.lofman@adecco.fi.