(Poistunut julkaisusta)

Rengasasentajia asiakkaillemme kevätsesonkiin
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.3.2019

Teemme yhteistyötä useiden Oulun alueen rengasliikkeiden kanssa.


Haemme nyt heille RENGASASENTAJIA kevätsesonkiin. Työt alkavat lumitilanteen mukaan huhti – toukokuussa ja töiden arvioitu kesto on 3 viikkoa – 1 kuukausi. Työ tapahtuu pääsääntöisesti arkisin 8-17, mutta hakijoilta odotetaan valmiutta tehdä töitä tarvittaessa myös lauantaisin.


Odotamme sinulta hyvää fyysistä kuntoa sekä loistavaa asennetta työntekoon ja asiakkaisiin. Lisäksi alan koulutus ja kokemus vastaavista tehtävistä katsotaan eduksi. Työssä vaaditaan suomen kielen taitoa asiakaspalvelutasolla.


Tehtäväsi pitävät sisällään renkaiden asennustyöt vannetöineen, asiakkaiden palvelemisen, varaston ylläpidon ja yleisestä siisteydestä huolehtimisen.
Tarjoamme sinulle työtä sesongin ajaksi ja mahdollisuuden kartuttaa arvokasta työkokemusta. Työ sisältää kattavan perehdytyksen tuleviin työtehtäviin. Lisäksi saat työehtosopimuksen mukaisen palkkauksen.


Jos koet olevasi hakemamme henkilö ja sana ahkeruus kuvaa työskentelyäsi niin jätä hakemuksesi viimeistään 24.03.2019. Huomioithan, että käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Jätä hakemuksesi nettisivujemme kautta. Lisätietoja tehtävistä antaa Sales Consultant Mika Räihä, mika.raiha@adecco.fi tai 040 627 6800.