(Poistunut julkaisusta)

Rengasasentajia (2 hlöä) asiakkaallemme Ouluun
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.10.2018Työn kuvaus:
  Asiakkaamme on Oulussa toimiva rengasliike. 
 
Haemme nyt heille RENGASASENTAJIA syyssesonkiin. Työt alkavat lumitilanteen mukaan noin lokakuun puolessa välissä ja kesto on 3 viikkoa - 1 kuukausi. Työ tapahtuu pääsääntöisesti arkisin aikavälillä 7-17, mutta hakijoilta odotetaan valmiutta tehdä töitä tarvittaessa myös lauantaisin.  
 
Odotamme sinulta hyvää fyysistä kuntoa sekä loistavaa asennetta työntekoon ja asiakkaisiin. Emme odota aikaisempaa työkokemusta vastaavista tehtävistä - asenne ratkaisee! Työssä vaaditaan suomen kielen taitoa asiakaspalvelutasolla.  
 
Tehtäväsi pitävät sisällään renkaiden asennustyöt, asiakkaiden palvelemisen, varaston ylläpidon ja yleisestä siisteydestä huolehtimisen.  
 
Tarjoamme sinulle työtä sesongin ajaksi ja mahdollisuuden kartuttaa arvokasta työkokemusta. Työ sisältää kattavan perehdytyksen tuleviin työtehtäviin. Lisäksi saat työehtosopimuksen mukaisen palkkauksen.  
 
Jos koet olevasi hakemamme henkilö ja sana ahkeruus kuvaa sinun työskentelyäsi niin jätä hakemuksesi viimeistään 16.10.2018 Ole kuitenkin mieluummin nopea kuin hidas, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Pääset jättämään hakemuksen nettisivuillamme. Lisätietoja tehtävistä antaa Sanna Räisänen 0406493121

Asiakkaan tehtävänimike:  Rengasasentaja


Sijainti:  Oulu


Työsuhde:  Määräaikainen


Yhteyshenkilö:  Sanna Räisänen, 0406493121


Toimipaikka:  Oulu