(Poistunut julkaisusta)

Rengasasentajan apulainen
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.10.2020

Oletko ripeällä työotteella ja kovalla asenteella varustettu tekijä?

Etsimme asiakkaallemme Hämeenlinnan toimipisteelle ahkeria RENGASASENTAJAN APULAISIA syksyn rengassesonkiin!

Tehtäviisi kuuluu asiakasyrityksemme mekaanikkojen avustavat työt renkaidenvaihdoissa ja asennuksissa sekä renkaiden siirtely. Työn fyysinen ja kiireinen luonne huomioiden hakijoilta edellytetään hyvää fyysistä kuntoa ja oikeaa asennetta. Työ sisältää myös asiakaspalvelua, joten hyvä suomen ja englannin kielen taito ovat edellytyksiä. Autoalan kokemus luetaan hakijan eduksi.

Työt alkavat valittujen henkilöiden kohdalla heti kun rengassesonki pyörähtää toden teolla käyntiin ja työt kestävät sesongin loppuun asti. Palkkaus tehtävissä autorengasalan työehtosopimuksen palkkaryhmän 1 mukaan.

Kiinnostuitko? Hae paikkaa kotisivuillamme!

Jäikö kysyttävää? Ota yhteyttä Janneen: (janne.malmisaari@rtkhenkilostopalvelu.fi / 044 412 4637, puhelintiedustelut arkisin klo 10-15).

#montasyytäinnostua #rtkhenkilöstöpalvelu

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.


Janne Malmisaari
Rekrytointivastaava/markkinointisuunnittelija
044 412 4637
janne.malmisaari@rtkhenkilostopalvelu.fi