(Poistunut julkaisusta)

Rengasasentaja
Go On Joensuu

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.9.2020

Michelin-konserniin kuuluva Suomen Euromaster Oy on maamme johtavia rengasalan yrityksiä. Tunnettujen rengasmerkkien lisäksi yritys tarjoaa kaikki rengasalan palvelut sekä autohuoltopalveluita. Euromasterilla on Suomessa yli 80 palvelupistettä.

Etsimme asiakkaallemme Joensuun Euromasterille RENGASASENTAJIA syksyn rengassesonkiin.

Työ on henkilö- ja pakettiautojen renkaiden vaihtamista, osaamisen mukaan myös rengastöiden tekoa vanteille. Työhön saa kattavan perehdytyksen ennen sesongin alkua, mutta yleistä tietämystä autoista olisi hyvä olla jo entuudestaan. Etsimämme rengasasentajat ovat ahkeria ja reippaasti työhön tarttuvia. Toivomme sinulta hieman aiempaa kokemusta henkilöauton renkaanvaihdosta ja ajokorttia.

Työtä on tarjolla rengassesongin loppuun saakka. Työvuorot ajoittuvat pääsääntöisesti arkisin klo 8-17 väliselle ajalle. Etsimme sekä osa-aikaisia että kokoaikaisia työntekijöitä.

Tarjoamme mukavan työyhteisön, siistin työympäristön ja hyvän perehdytyksen työtehtäviin. Työt alkavat arviolta lokakuussa ja töitä on tarjolla rengassesongin loppuun saakka reilun kuukauden ajan.

Kiinnostuitko? Toimi ripeästi ja lähetä meille hakemus. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Joensuun HR-koordinaattori Milena Rahi, p. 050 477 3860 (ma-pe 9-16), milena.rahi@go-on.fi