(Poistunut julkaisusta)

Rengasasentaja
Uniflex

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.3.2020

Etsitkö jo töitä keväälle? Aikainen lintu madon nappaa, joten kiinnitä itsesi jo kevään rengassesonkiin!

Etsimme asiakasyrityksellemme Porvooseen reippaita rengasasentajia kevään sesonkiin!

Työtehtävän kuvaus

Työtehtävät sisältävät pääasiassa renkaiden vaihtoja, mutta myös muita rengasasennukseen liittyviä töitä, kuten huolto-, pesu- ja varastotöitä sekä ajoneuvojen siirtoa. Tehtävänkuva määrittyy oman osaamisen mukaan.

Hakijoilta edellytämme

- B-ajokorttia
- sujuvaa suomenkielen taitoa
- reipasta asennetta ja työskentelymotivaatiota
- joustavuutta ja oma-aloitteisuutta
- hyvää fyysistä kuntoa

Aiempi kokemus renkaanvaihdosta ja muusta autoalasta katsotaan eduksi. Tarjoamme sinulle mukavan työporukan ja mielenkiintoiset työtehtävät.

Työn arvioitu aloitusaika on sesongin alussa, ja kesto arviolta noin kuukauden. Työskentelyajat sijoittuvat klo 8-18 välille.

Kiinnostuitko? Hae tehtävään oheisen linkin kautta, sillä paikkoja täytetään jo hakuaikana. Lisätietoja saat numerosta 040 689 3200.

- Me Uniflexilla olemme erikoistuneet henkilöstövuokraukseen, suorarekrytointeihin ja soveltuvuusarviointeihin. Työllistämme henkilökuntaa mm. asiakaspalvelu, contact center, myynnin, markkinoinnin, taloushallinnon, logistiikan, teollisuuden ja rakennusalan tehtäviin Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. Yhtä laajalta alueelta löytyy myös suorarekrytointeihimme tyytyväisiä asiakkaita. Pörssiyrityksen toiminnan kuuluu olla läpinäkyvää ja noudatamme samaa avoimuutta myös viestinnässämme. Uskomme oikeudenmukaisuuteen, yhdessä sovittujen sääntöjen noudattamiseen ja kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten Liittoon. Auktorisoituna henkilöstöpalvelualan yrityksenä olemme sitoutuneet vastuulliseen toimintaan sekä toimeksiantajiamme että työntekijöitämme kohtaan. Lue lisää meistä ja avoimista työpaikoistamme osoitteessa www.uniflex.fi -