(Poistunut julkaisusta)

Rengasasentaja
Euromaster Kangasala

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.9.2019
Michelin-konserniin kuuluva Suomen Euromaster Oy on maamme johtavia rengasalan yrityksiä. Tunnettujen rengasmerkkien lisäksi Euromaster tarjoaa kaikki rengasalan palvelut sekä autohuoltopalveluita. Euromasterilla on Suomessa yli 80 palvelupistettä.

Etsimme asiakkaallemme Kangasalan Euromasterille useita osaavia RENGASASENTAJIA syksyn rengassesonkiin.

Työ on henkilö- ja pakettiautojen renkaiden kausivaihtojen suorittamista. Työhön saa perehdytyksen ennen sesongin alkua, mutta aiempaa kokemusta rengas-sesongista olisi hyvä olla työn helpottamiseksi.

Toivomme hakijoilta:
- Ahkeraa ja aktiivista asennetta
- Huolellisuutta
- Hyvää fyysistä kuntoa; työ on fyysisesti raskasta
- Aiempaa kokemusta ja ajokorttia

Tarjoamme:
- Mahdollisuuden kasvattaa muskeleita fyysisen työn parissa
- Lisätienestiä; ylityömahdollisuus!
- Mukavan työyhteisön ja työyhteisön tuen
- Siistin työympäristön

Työt alkavat arviolta lokakuun puolivälissä ja töitä on tarjolla jopa marraskuun loppuun, syksyn keleistä riippuen. Säännöllinen työaika 7,5h päivässä, mahdollisuus kiireaikana 9-10h työpäivään. Työvuorot ajoittuvat pääsääntöisesti arkisin klo 7:00-19:00 väliselle ajalle.

Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, joten jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian oheisesta linkistä. Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Pirkanmaa, HR-asiantuntija Ninni Virolainen p. 0400 180 952 (arkisin klo 8-16).

Go On Yhtiöt on suomalainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritysketju, jonka kautta löydät runsaasti avoimia työpaikkoja ja uramahdollisuuksia. Palveluihimme kuuluvat mm. henkilöstövuokraus, rekrytoinnit, soveltuvuusarvioinnit ja koulutus. Kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten liittoon (HPL). Lisätietoja meistä löydät osoitteesta www.go-on.fi.