(Poistunut julkaisusta)

Rengasasentaja
Vianor Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.1.2019

Vianor hakee Laitilaan Rengasasentajia pitkäaikaiseen työsuhteeseen.

Etsimme rengasasentajia mukavaan porukkaan Vianorin toimipisteelle Laitilaan. Vianor tekee rengasasennukset Uudessakaupungissa valmistettaviin Mercedez Benz -automalleihin. Asennustiimimme työpäivät hurahtavat linjatyössä, häkityksessä ja lastien purussa.

Asenne ratkaisee

Työtehtäviin ja työturvallisuuteen perehdytetään hyvin eli riittää kun sinulla on takataskussa erinomainen töihin tarttumisen tapa ja loistava asenne. Jonkin verran joustavuutta työ myös vaatii, sillä työtä tehdään neljässä vuorossa. Laatutavoitteemme ovat korkeat, joten odotamme myös sinulta halua tehdä laadukasta työtä.

Jotta et tipahda heti ensimmäisen työpäivänä, toivomme, että sinulla on hyvä fyysinen kunto. Moni itse asiassa nauttii juuri siitä rengasasentajan työssä. Eipä nimittäin tarvitse töiden jälkeen juuri salilla käydä!

Toivomme, että viihdyt Vianorilla pidempäänkin: etsimme työntekijöitä toistaiseksi voimassa oleviin työsuhteisiin. Lisäksi tarjoamme sinulle kilpailukykyisen palkan.

Vianor on autohuolto- ja rengaspalveluihin erikoistunut suomalainen ketju, joka toimii 26 maassa. Palvelupisteitämme on Pohjoismaissa, Venäjällä ja Keski-Euroopassa yli 1500. Olemme osa Nokian Renkaat-konsernia.

Lisätietoja tehtävästä antaa Opteam Rauma p. 020-7479290.

Edellytykset työnsaannille: Fyysinen työ, 4-vuoro