(Poistunut julkaisusta)

Rengasasentaja
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.9.2018

Haemme rengasasentajia Pääkaupunkiseudulle tulevaan syksyn rengassesonkiin. 

Työtehtäviäsi sesongissa ovat muun muassa rengasvaraston hoito ja asennustehtävät. Sinut perehdytetään työtehtäviin, joten aikaisempi kokemus ei ole välttämätöntä, mutta katsomme sen eduksi. 

Toivomme sinulta oma-aloitteisuutta, hyvää fyysistä kuntoa ja kiinnostusta alaa kohtaan. Tässä tehtävässä pääsee lyhyen ajan aikana paiskimaan halutessa pitkiäkin päiviä. Työsuhde alkaa lokakuun alkupuolella ja tarjoamme sinulle asentajan tehtäviä rengassesongiksi. Mikäli sesongin alku viivästyy, voimme tarjota sinulle myös muita juoksevia tehtäviä korjaamolla.

Odotamme että pystyt sitoutumaan tehtävään sesongin ajaksi ja tarjoamme hyvän mahdollisuuden hyviin lisätienesteihin sesonkityönä.

Haethan tehtävään mahdollisimman pian, sillä haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja työsuhteet solmitaan heti oikeiden henkilöiden löydyttyä. 

Lisätietoja: Rekrytointivastaava Tii Möltsi, tii.moltsi@rtkpalvelu.fi, 044 412 4734

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.