(Poistunut julkaisusta)

Rengasasentaja, Tampere
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.1.2020

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin.

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme rengasasentajia kevään sesonkiin.

Työtehtäviin kuuluu rengasasennus, vanteelle asennus ja tasapainotus. Mikäli osaat kurkata renkaita asentaessa myös jarrupalojen kunnon niin aina parempi! Aikaisempi koulutus / kokemus vastaavista tehtävistä katsotaan eduksi mutta tarvittaessa työhön koulutetaan. Myös alaa opiskelevat hakijat huomioidaan.

Työtehtävässä onnistuminen edellyttää työtä pelkäämätöntä ja reippaasti työhön tarttuvaa asennetta sekä hyvää fyysistä kuntoa. Palkkaus työehtosopimuksen mukaisesti. Työtä on sesongin aikana tarjolla täysipäiväisesti.

Tarvittaessa lisätietoja tehtävästä antaa Anna Virtanen, Nordic Henkilöstöpalvelut Oy, anna.virtanen@nordic.fi

Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, toimi nopeasti ja jätä hakemuksesi jos kiinnostut tehtävästä! Lähetä työhakemuksesi sähköisen hakujärjestelmämme kautta osoitteessa www.nordic.fi .

Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme nordic.fi ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.