(Poistunut julkaisusta)

Rengasasentaja tai rengasasentaja harjoittelija
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.10.2018

Etsitkö työtä syksyksi? Ovatko autot sinun kiinnostuksen kohteesi? Tule meille töihin!

Haemme nyt asiakkaallemme RENGASASENTAJAA tai RENGASASENTAJA HARJOITTELIJAA sesonkityöhön Turkuun.

Talvi tekee tuloaan ja auton renkaiden vaihto on kohta ajankohtaista. Työhön perehdytetetään ennen sesongin alkua. Tuntimäärät vaihtelevat tilanteen mukaan, mutta pääsääntöisesti työtä tehdään klo 8-17 välillä.

Työ on kiireistä ja fyysisesti vaativaa. Työt alkavat marraskuussa säästä riippuen. Työtä on tarjolla rengassesongin loppuun saakka.

Eduksi katsomme kokemuksen rengasasennuksesta, autoalan koulutuksen tai harrastuksen. Aiempi työkokemus ei kuitenkaan ole pakollinen, asenne ratkaisee aina.  Asiakaspalvelutilanteissa tarvitset sujuvaa suomen kielen taitoa sekä ajokorttia autojen siirtelyyn.

Olisiko tämä työ sinua varten? Jos kiinnostuit, jätä hakemuksesi oheisen linkin kautta mahdollisimman pian. Voit liittää mukaan CV:si. Toimithan mahdollisimman nopeasti, sillä hakemuksia käsitellään jo hakuajalla.

Tiesitkö, että me tarjoamme hyvää työtä? – www.hyvää-työtä.fi

Löydät meidät myös Facebookista ja Instagramista - @personalhusetturku


Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Kattavat työntekijäprofiilit sekä työssä tarvittavien taitojen arviointi varmistavat, että oikea osaaja ja oikea työ kohtaavat. Me Personalhusetilla teemme arjesta sujuvaa ja lunastamme lupaukset joka kerta. www.personalhuset.fi

Työhyvinvointi, työturvallisuus ja työtyytyväisyyden lisääminen ovat meille erittäin tärkeitä. Personalhuset Staffing Group on Henkilöstöpalvelualojen liiton jäsen ja auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys. Se osoittaa asiakkaillemme ja työntekijöillemme, että olemme vastuullinen ja luotettava yhteistyökumppani. www.hpl.fi/auktorisointi