(Poistunut julkaisusta)

Rengasasentaja syksyn sesonkiin
Adecco Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.9.2019

Haemme asiakkaallemme RENGASASENTAJAA syksyn sesonkiin.

Työt alkavat lumitilanteen mukaan noin lokakuun puolessa välissä ja kesto on noin kuukauden. Työ tapahtuu pääsääntöisesti arkisin aikavälillä 8-17, mutta hakijoilta odotetaan valmiutta tehdä töitä tarvittaessa myös lauantaisin.

Odotamme sinulta hyvää fyysistä kuntoa sekä loistavaa asennetta työntekoon ja asiakkaisiin. Lisäksi alan koulutus ja kokemus vastaavista tehtävistä katsotaan eduksi, mutta ei ole pakollista. Työssä vaaditaan suomen kielen taitoa asiakaspalvelutasolla.

Tehtäväsi pitävät sisällään renkaiden asennustyöt vannetöineen, asiakkaiden palvelemisen, varaston ylläpidon ja yleisestä siisteydestä huolehtimisen. Tarjoamme sinulle työtä sesongin ajaksi ja mahdollisuuden kartuttaa arvokasta työkokemusta. Työ sisältää kattavan perehdytyksen tuleviin työtehtäviin. Lisäksi saat työehtosopimuksen mukaisen palkkauksen.

Jos koet olevasi hakemamme henkilö ja sana ahkeruus kuvaa sinun työskentelyäsi, niin jätä hakemuksesi viimeistään 30.09.2019. Ole kuitenkin mieluummin nopea kuin hidas, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Pääset jättämään hakemuksen nettisivuillamme. Lisätietoja tehtävistä antaa Junior HR Consultant Anna Similä anna.simila@adecco.fi tai 040 844 7175.