(Poistunut julkaisusta)

Rengasasentaja syksyn sesonkiin Kokkolaan
Rekrytointipalvelu Sihti Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.9.2019

Haemme asiakasyritykseemme

RENGASASENTAJAA SYKSYN SESONKIIN

Työt alkavat lumitilanteen mukaan noin lokakuun puolessa välissä ja toimeksianto kestää noin 5-6 viikkoa. Työ tapahtuu pääsääntöisesti arkisin aikavälillä 8-17, mutta hakijoilta odotetaan valmiutta tehdä töitä tarvittaessa myös lauantaisin.

Kokemus sesonkityöskentelystä ja joustava luonne, katsotaan eduksi. Odotamme sinulta myös hyvää fyysistä kuntoa sekä loistavaa asennetta työntekoon ja asiakkaisiin. Lisäksi alan koulutus ja kokemus vastaavista tehtävistä katsotaan eduksi, mutta ei ole pakollista. Työssä vaaditaan suomen kielen taitoa asiakaspalvelutasolla, ruotsin kieli on eduksi. Tehtäväsi pitävät sisällään renkaiden asennustyöt vannetöineen, asiakkaiden palvelemisen, varaston ylläpidon ja yleisestä siisteydestä huolehtimisen. Tarjoamme sinulle työtä sesongin ajaksi ja mahdollisuuden kartuttaa arvokasta työkokemusta.

Työ sisältää kattavan perehdytyksen tuleviin työtehtäviin. Lisäksi saat työehtosopimuksen mukaisen palkkauksen. Jos koet olevasi hakemamme henkilö ja sana ahkeruus kuvaa sinun työskentelyäsi, niin jätä hakemuksesi viimeistään 30.09.2019. Ole kuitenkin mieluummin nopea kuin hidas, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.

Kyseessä on määräaikainen työsuhde, joka solmitaan Sihdin ja työntekijän välillä. Työskentely tapahtuu asiakasyrityksessämme.

Rennon ilmapiirin lisäksi Sihti tarjoaa työntekijälle täsmällisen palkanmaksun ja työvaatteet. Hyvälle tekijälle on töitä tarjolla pidemmäksikin aikaa!

Lisätietoja paikoista antaa Mari Martinoff; puh. 040 486 3996

Hae jo tänään ja voit päästä työskentelemään hyvään ja osaavaan porukkaan nopeallakin aikataululla.

Rekrytointipalvelu Sihti on henkilöstöpalvelualan kasvuvoimainen ammattilainen
ja toimii osana Adecco-konsernia. Tavoitteenamme on kulkea
henkilöstöpalveluiden etulinjassa ja olla alan pätevin pelaaja.