(Poistunut julkaisusta)

Rengasasentaja / sesonkityö
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.8.2019

Haemme asiakkaillemme Joensuuhun rengasasentajia loka-marraskuulle ajoittuvaan rengassesonkiin.

Haemme henkilöitä, joilta renkaidenvaihto sujuu ongelmitta, sillä sesonki on lyhyt mutta tiivis. Aikaisempi kokemus on siten ehdottomasti plussaa, tai muulla tavalla hankittu tuntemus rengastöistä sekä käytettävistä työkaluista ja laitteista. Myös työsi laatu on sinulle kunnia-asia ja haluat palvella asiakkaasi positiivisella asenteella.

Työskentely ajoittuu pääsääntöisesti klo 8-17 välille, mutta toivomme joustavuutta työaikojen suhteen kiireestä riippuen.

Kiinnostuitko? Jätä hakemus nopeasti, sillä haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja: piia.sallinen@rtkhenkilostopalvelu.fi / 044 385 4280.

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.