Rengasasentaja sesonkiin
Uniflex

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 11.10.2021

Etsimme asiakkaallemme Roihupellon Renkaalle motivoituneita rengasasentajia syksyn sesonkiin!

Roihupellon Rengas Oy on nykyaikainen ja palveleva rengasliike Helsingissä. He ovat osa valtakunnallista RengasCenter ketjua. Heidän vahvuuksiin kuuluvat rautainen ammattitaito sekä kyky räätälöidä jokaiselle asiakkaalle sopiva palvelukokonaisuus.

Työtehtävät pitävät sisällään renkaiden vaihtoa, mutta myös muita rengasasennukseen liittyviä töitä sekä huolto-, pesu- ja varastotehtäviä. Asiakasyrityksemme toimipiste sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Itä-Helsingissä. Työajat sijoittuvat arkisin klo 7.30-19 välille ja lauantaisin klo 8.30- 15.30 välille. Työsuhde alkaa keleistä riippuen lokakuun puolen välin paikkeilla ja kestää sesongista riippuen 6-12 viikkoa.

Tehtävään odotetaan aikaisempaa kokemusta renkaiden vaihdosta ammattiympäristössä. Jos sinulla ei ole aiempaa kokemusta, mutta motivaatio tehtävää kohtaan on kunnossa, älä pelkää jättää hakemusta. Voidaan jutella lisää taustastasi ja mahdollisuuksistasi työllistyä tehtävään. Rengassesongissa työskentely on hektistä, joten odotamme hakijalta tarkkuutta kiireessä ja joustavuutta työaikojen suhteen. Hakijalla tulee olla voimassa B-ajokortti.

Tarjoamme:
- Hyvät ja mukavat alansa osaavat työkaverit
- Lounaan jokaiselle työpäivälle
- Työvarusteet


Kiinnostuitko? Jätä hakemuksesi järjestelmän kautta, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä! Lisätietoja tehtävästä antaa HR-koordinaattori Vilma Harju, s-posti: vilma.harju@uniflex.fi / puh. 040 660 4852.

- Me Uniflexilla olemme erikoistuneet henkilöstövuokraukseen, suorarekrytointeihin ja soveltuvuusarviointeihin. Työllistämme henkilökuntaa mm. asiakaspalvelu, contact center, myynnin, markkinoinnin, taloushallinnon, logistiikan, teollisuuden ja rakennusalan tehtäviin Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. Yhtä laajalta alueelta löytyy myös suorarekrytointeihimme tyytyväisiä asiakkaita. Pörssiyrityksen toiminnan kuuluu olla läpinäkyvää ja noudatamme samaa avoimuutta myös viestinnässämme. Uskomme oikeudenmukaisuuteen, yhdessä sovittujen sääntöjen noudattamiseen ja kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten Liittoon. Auktorisoituna henkilöstöpalvelualan yrityksenä olemme sitoutuneet vastuulliseen toimintaan sekä toimeksiantajiamme että työntekijöitämme kohtaan. Lue lisää meistä ja avoimista työpaikoistamme osoitteessa www.uniflex.fi -

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot