RENGASASENTAJA , Salo
Manpower

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.2.2018


Etsimme reippaita ja toimeen tarttuvia RENGASASENTAJIA kevään rengassesonkiin Saloon.

Rengasasentajana työskentelet osana tiimiä pääsääntöisesti henkilöautojen renkaiden vaihdossa. Renkaanvaihdon lisäksi tehtäviisi kuuluvat renkaiden puhdistus- ja varastointitehtävät. Työt alkavat valituilla henkilöillä sopimuksen mukaan, arviolta maaliskuun puolivälistä alkaen. Työtä on tarjolla sesongin pituudesta ja työmäärästä riippuen, arviolta 3-4 viikkoa. 

Etsimämme tekijät ovat ahkeria, oma-aloitteisia ja aktiivisia tiimipelaajia jotka pystyvät tekemään fyysisesti raskasta työtä.

Eduksi katsomme ajoneuvopuolen koulutuksen tai autoalan harrastuksen. Tärkeintä on, että olet nopea oppimaan ja sinulla pysyvät työkalut käsissä. Odotamme myös positiivista asennetta ja hyvää työmotivaatiota, jota kautta palvelet asiakkaita kiireisessä työympäristössä hymyssä suin. 

Tarjoamme sinulle tehtävään tiiviin ja kattavan perehdytyksen sekä mukavan työporukan hektisen rengasalan sesongin pyörteissä. Työn kautta saat arvokasta kokemusta ja pääset työskentelemään arvostetun yrityksen riveissä osana ammattitaitoista tiimiä. Työtä tehdään päivävuorossa kello 8-17 välillä. Tehtävän palkkauksessa noudatetaan autonrengasalan työehtosopimusta. 

Mikäli olet hakemamme henkilö, jätäthän hakemuksesi heti, sillä paikat täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä

Lisätietoja tehtävästä antaa ma-pe 12-16 Rekrytointikonsultti Esko Saurio, p. 040 647 2205, esko.saurio@manpowergroup.fi

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1103771
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Varsinais-Suomi