(Poistunut julkaisusta)

RENGASASENTAJA , Salo
Manpower

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.2.2018

 

Etsimme nohevia (nopeasti heti valmiita) RENGASASENTAJIA kevään rengasjumppaan Saloon.

Rengasasentajana työskentelet osana tiimiä pääsääntöisesti henkilöautojen renkaiden vaihdossa, joiden lisäksi tehtäviisi kuuluvat renkaiden puhdistus- ja varastointitehtävät. Työt alkavat valituilla henkilöillä sopimuksen mukaan, arviolta maaliskuun puolivälistä alkaen ja jatkuen huhtikuun puoleen väliin saakka.

Etsimämme tekijät ovat ahkeria, oma-aloitteisia ja aktiivisia tiimipelaajia, jotka kykenevät rengasjumppaan muistuttavaan eli fyysisesti raskaaseen työhön.

Eduksi katsomme ajoneuvopuolen koulutuksen tai moottorihärvelien kanssa fiksaamisen. Tärkeintä on, että sormien likaantuminen ei haittaa ja erinäiset työkalut eivät tuota sinulle tuskaa. Positiivisella asenteella ja hyvällä työmoraalilla pääsee pitkälle, sillä palvelet myös asiakkaita kiireisessä työympäristössä ja tietysti hymyssä suin.

Tarjoamme sinulle perehdytyksen tehtävään sekä mukavan työporukan hektisen rengasalan sesongin pyörteissä. Työn kautta saat arvokasta kokemusta ja tietysti kompensaation tehdystä työstä. Työtä tehdään pääsääntöisesti päivävuorossa kello 8-17 välillä. Tehtävän palkkauksessa noudatetaan autonrengasalan työehtosopimusta.

Mikäli olet hakemamme henkilö, jätäthän hakemuksesi heti, sillä paikat täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä. 

Lisätietoja tehtävästä antaa ma-pe 12-16 Recruitment Consultant Olli Tossavainen, p. 045 357 8885, olli.tossavainen@manpowergroup.fi