Rengasasentaja pitkäaikaiseen työhön
Eezy Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 28.10.2021

Vuonna 1986 perustettu, Vantaan Petikossa sijaitseva Autotek on erikoistunut autoalan lisävarusteiden ja tarvikkeiden kauppaan, ydinalueena auton vanteet ja renkaat. Alan pitkäaikaisen kokemuksemme seurauksena on tuotevalikoimaamme seuloutunut vain markkinoiden laadukkaimpien valmistajien ja tavarantoimittajien tuotteita. Tavoitteenamme on alusta asti ollut tarjota asiakkaillemme tuotteita, joiden hinta/laatusuhde edustaa alamme huippua.

Asiakkallamme Autotekilla olisi paikka auki yhdelle osaavalle rengasasentajalle. Työhön kuuluu rengastyöt kokonaisuudessaan sisältäen niin asennukset kuin vanteillekin laitot. Tässä tilaisuus osaavalle ja alalta lisää kehitysmahdollisuuksia etsivälle tekijälle pitkäaikaiseen työsuhteeseen!

Sinulta toivomme löytyvän kovaa työmotivaatiota, aitoa kiinnostusta auto- ja rengasalaa kohtaan sekä hyvää fyysistä kuntoa. Koulutus autoalalta on etu, mutta aiempi työkokemus rengasasennuksista sekä palo rengastöitä kohtaan painavat tutkintopaperia enemmän.

Työhön ei sisälly myyntiä, mutta asiakaspalvelutaitoja tulee löytyä paikalla olevien asiakkaiden palvelemiseen. Työhön kuuluu satunnaisesti myös asiakkailta autojen hakua ja vientejä, joten voimassa oleva B-ajokortti tulisi löytyä. Työkielenä Autotekillä on suomi.

Palkkaus on aiemman kokemuksen mukaan, käytössä kaupan alan TES. Töitä tehdään kokopäiväisesti kello 8:30-17:30 välillä, 37,5 h viikossa.

Autotekilla työskentelee pieni ja tiivis porukka, jossa hommat tehdään hyvällä yhteispelillä. Täällä on mahdollisuus päästä syventämään osaamistaan, sillä perusrengastöiden lisäksi Autotekilla tehdään vanteiden muutostöitä sekä työskennellään hieman erikoisempien ajoneuvojen parissa.

Lähtisitkö sinä Autotekille töihin? Laitahan hakemuksesi CV:n kanssa tulemaan hakulinkin kautta mahdollisimman pikaisesti. Haastatteluja käydään jo hakuajalla ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätiedusteluihin vastaan mielelläni, puhelintiedustelut ma-pe 10-14 välillä.

Jaana Puhakka-Tanke
Henkilöstökonsultti
Eezy Henkilöstöpalvelut
050 347 5325
jaana.puhakka-tanke@eezy.fi

www.eezy.fi


Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1496105
  • Tehtäväalue: Asennus ja huolto
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 12.11.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Vantaa