(Poistunut julkaisusta)

Rengasasentaja, Pirkkalan Rengaskauppa Oy
Alen Consulting Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.9.2020

Pirkkalan Rengaskauppa Oy on vuonna 1983 perustettu palveleva rengasliike ja renkaiden maahantuoja. Yritys palvelee asiakkaitaan sekä kevyen että raskaan ajoneuvokaluston rengastarpeissa Pirkkalan kivijalkamyymälässä ja verkossa osoitteessa http://www.rengaskauppa.net/. 


Etsimme heille nyt syksyn renkaanvaihtosesonkiin

RENGASASENTAJAA.


Työtehtävät sisältävät pääasiassa renkaiden vaihtoja, mutta myös muita rengasasennukseen liittyviä töitä, kuten huolto-, pesu- ja varastotöitä. Etsimme reipasta ja toimeen tarttuvaa henkilöä, joka omaa hyvän asenteen työntekoa kohtaan. Työ vaatii hyvä fyysistä kuntoa ja tarkkuutta, ja aikaisempi kokemus rengasasennuksista on hakijalle eduksi. 

Työsuhde on määräaikainen ja alkaa sopimuksen mukaan lähiaikoina. Palkkaus on autonrengasalan TES:n mukainen. Mahdollisuuksien mukaan tarjolla on myös muita rengasliikkeen töitä valittavan henkilön osaamisen mukaan.

Kiinnostuitko? Täytä hakemus pikaisesti oheisen linkin kautta, sillä aloitamme haastattelut jo hakuajalla! 

https://alenconsulting.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=551 

Lisätietoja saat soittamalla Alen Consulting Oy:n henkilöstökonsultti Akseli Mattilalle arkisin klo 8-16, p. 044 740 4506.


Alen Consulting Oy on rekrytointeihin, suorahakuihin ja henkilöstövuokraukseen erikoistunut asiantuntijaorganisaatio. Olemme yhdistäneet osaajia ja yrityksiä jo vuodesta 1993 lähtien. Meidät tunnetaan tamperelaisten ja pirkanmaalaisten yritysten rekrytointitarpeiden asiantuntijoina, mutta nykyään palvelemme asiakkaitamme joustavasti ja ketterästi kaikkialla Suomessa. Asiakkaitamme ovat niin suuret valtakunnalliset kuin pienet paikallisetkin yritykset. Kuuntelemme ja ymmärrämme asiakkaitamme, viestimme työnantajamielikuvaa vahvistaen ja palvelemme täydellä sydämellä. www.alenconsulting.fi.