(Poistunut julkaisusta)

Rengasasentaja, Oulu
Go On Oulu

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.10.2020

Michelin-konserniin kuuluva Suomen Euromaster Oy on maamme johtavia rengasalan yrityksiä. Tunnettujen rengasmerkkien lisäksi tarjoamme kaikki rengasalan palvelut sekä autohuoltopalveluita. Euromasterilla on Suomessa yli 80 palvelupistettä.

Etsimme asiakkaallemme Euromaster Toppilaan

 
RENGASASENTAJIA

syyssesongin ajaksi. Työ on autojen renkaiden kausivaihtojen suorittamista, osaamisen mukaan myös rengastöiden tekoa vanteille. Työhön saa kattavan perehdytyksen ennen sesongin alkua, mutta yleinen tietämys autoista nopeuttaa työn oppimista. Työ tapahtuu arkisin klo 7-17 välisenä aikana, toivomme joustoa työaikojen suhteen.

Toivomme hakijoilta:

  • kokemusta henkilöauton renkaanvaihdosta, muu autoalan kokemus katsotaan eduksi
  • Ahkeraa ja aktiivista otetta
  • Hyvää fyysistä kuntoa
  • Omat turvakengät

Tarjoamme:

  • Mukavan työyhteisön ja työyhteisön tuen
  • Runsaasti työtunteja sesongin aikana
  • Viihtyisän työympäristön

 

Työt alkavat HETI ja jatkuvat aina sesongin loppuun saakka, eli noin kuukauden ajan.

Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, joten jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian oheisesta linkistä. Lisätietoja antaa Go On Oulun HR-asiantuntija Anu Vähäsöyrinki, puh. 040 058 0352 sekä Ronja Järvelä, puh 040 054 8811.

Go On Oulu on suomalainen henkilöstöpalveluratkaisuja tarjoava yritys, joka on osa Go On Yhtiöitä. Tarjoamme työnhakijoille mahdollisuuksia löytää kauttamme runsaasti avoimia työpaikkoja sekä uramahdollisuuksia ja meidän avullamme kootaan yritysten tarpeita parhaiten vastaavia voittajajoukkueita.

Kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten Liittoon (HPL).

Lisätietoja meistä löydät osoitteesta www.go-on.fi