(Poistunut julkaisusta)

Rengasasentaja - Nastola, Lahti
Eilakaisla

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.10.2019
Nasto-Rengas Oy on renkaiden ja vanteiden ammattilainen Lahden Nastolassa. Olemme palvelleet asiakkaitamme asiantuntevasti ja joustavasti kaikissa rengas asioissa jo vuodesta 1991 asti. Asiakaskuntamme koostuu pääasiassa mm. Lahden, Hollolan, Orimattilan, Heinolan, Iitin ja Kouvolan alueella asuvista rengaspalveluidemme käyttäjistä. Rengashuolto ja -myynti ovat ydinosaamistamme. Myynnistämme löytyy laaja valikoima renkaita ja vanteita. Suoritamme myös autojen määräaikaishuollot ja korjaukset. Lisätietoja www.nastorengas.fi

Etsimme asiakasyrityksellemme Nasto-Rengas Oy:lle kahta rengasasentajaa renkaiden vaihdon syyssesonkiin (n.2-4 viikkoa). Työt alkavat lokakuun puolessa välissä ja päättyvät mahdollisesti joulukuussa sesongin kestosta riippuen. Työaika on arkisin klo 9-17 ja tehtävän palkkaus menee autorengasalan työehtosopimuksen mukaisesti.

Tehtäviisi kuuluvat renkaiden vaihto ja asennus. Odotamme sinulta autotuntemusta, hyvää fyysistä kuntoa ja kykyä työskennellä ripeässäkin tahdissa, sillä työ on ajoittain hektistä. 

Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan henkilöstökonsultti Eveliina Peltoniemi, puh. 030 6090 656 /  etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi (Arkisin klo 8-16)
Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen 27.10.2019 mennessä osoitteessa kaislanet.eilakaisla.fi