(Poistunut julkaisusta)

Rengasasentaja Hyvinkäälle
Uniflex

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.10.2019

Etsimme asiakasyrityksellemme Hyvinkäälle reippaita RENGASASENTAJIA syksyn sesonkiin!

Työtehtävän kuvaus

Työtehtävät sisältävät pääasiassa renkaiden vaihtoja, mutta myös muita rengasasennukseen liittyviä töitä, kuten huolto-, pesu- ja varastotöitä sekä ajoneuvojen siirtoa. Tehtävänkuva määrittyy oman osaamisen mukaan.

Hakijan profiili

Hakijoilta edellytämme:

- reipasta asennetta ja työskentelymotivaatiota
- hyviä yhteistyötaitoja
- joustavuutta ja luotettavuutta
- hyvää fyysistä kuntoa
- sujuvaa suomenkielen taitoa
- B-ajokorttia

Aiempi kokemus renkaanvaihdosta ja muusta autoalasta katsotaan eduksi, mutta tarvittaessa sinut koulutetaan tehtävään.
 
Tarjoamme sinulle mukavan työporukan ja mielenkiintoiset työtehtävät.

Työn arvioitu aloitusaika on sesongin alussa ja kesto arviolta noin 4 viikkoa. Työskentelyajat sijoittuvat klo 8-18 välille.

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi pian oheisen linkin kautta, sillä paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä saat numerosta 040 689 3200.

- Me Uniflexilla olemme erikoistuneet henkilöstövuokraukseen, suorarekrytointeihin ja soveltuvuusarviointeihin. Työllistämme henkilökuntaa mm. asiakaspalvelu, contact center, myynnin, markkinoinnin, taloushallinnon, logistiikan, teollisuuden ja rakennusalan tehtäviin Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. Yhtä laajalta alueelta löytyy myös suorarekrytointeihimme tyytyväisiä asiakkaita. Pörssiyrityksen toiminnan kuuluu olla läpinäkyvää ja noudatamme samaa avoimuutta myös viestinnässämme. Uskomme oikeudenmukaisuuteen, yhdessä sovittujen sääntöjen noudattamiseen ja kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten Liittoon. Auktorisoituna henkilöstöpalvelualan yrityksenä olemme sitoutuneet vastuulliseen toimintaan sekä toimeksiantajiamme että työntekijöitämme kohtaan. Lue lisää meistä ja avoimista työpaikoistamme osoitteessa www.uniflex.fi -