(Poistunut julkaisusta)

Rengasasentaja, Bergé Auto Nordics Oy
Eezy Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.1.2021

Rengasasentaja, Bergé Auto Nordics Oy

Bergé Auto Nordics Oy on osa espanjalaista vuonna 1870 perustettua autokonsernia. Suomessa vastaamme Kia, Mitsubishi, Jeep, Fiat sekä Alfa-Romeo automerkkien maahantuonnista ja markkinoinnista. Bergé Auto Nordics Oy työllistää yli 50 autoalan ammattilaista.

 

TOIMENKUVA

Etsimme nyt Bergé Autolle kovalla asenteella töitä tekevää rengasasentajaa / varastotyöntekijää Espoon Koskelon rengasyksikköön. Haettavana on vakituinen ja mielekäs työtehtävä Kia, Mitsubishi, Jeep, Fiat sekä Alfa-Romeo autojen maahantuojalla.

Työnkuvana on uusien rengaspakettien valmistus sekä rengas- ja vannevaraston järjestely. Työtä tehdään siisteissä sisätiloissa, uusien renkaiden ja vanteiden parissa nykyaikaista automatiikkaa sekä työvälineitä hyödyntäen. Tyypillisinä tehtävinä ovat renkaiden ja vanteiden varastointi sekä keräily, rengaspakettien kasaaminen sekä valmiiden pakettien lähettäminen jälleenmyyjille.

ODOTAMME SINULTA

Hakemamme henkilö on järjestelmällinen ja ripeäotteinen tekijätyyppi. Tehtävässä korostuvat huolellinen, mutta samalla toimeen tarttuva työskentelytapa, pystymme vastaamaan laadukkaasti ja tehokkaasti asiakastilauksiin. Toivomme hakijoilta aiempaa kokemusta rengaspakettien valmistuksesta ja tiimityöskentelystä. Kokemus varastotyöstä sekä trukin käytöstä katsotaan eduksi. Työssä menestyminen edellyttää perustason tietokoneen käyttötaitoja sekä sujuvaa suomen kielen osaamista.

 

MUUT TIEDOT

Tarjoamme vakituisen työsuhteen tunnettujen automerkkien sekä laadukkaiden rengastuotteiden parissa. Työskentelyn tukena toimii ammattitaitoinen ja sitoutunut tiimi sekä tehokkaaksi rakennetut varastotoiminnot. Siistit työtilamme sijaitseva Espoon Koskelossa sujuvasti aivan Kehä III:n tuntumassa. Tehtävä on kokoaikainen päivätyö (ma-pe 7.30-15.30) ja työ alkaa henkilön löydyttyä sopimuksen mukaan.

Jos kiinnostuit tehtävästä niin käy jättämässä hakemus ja CV oheisesta linkistä. Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä Eezy Henkilöstöpalveluiden kanssa ja mahdolliset lisäkysymykset voi esittää Eezy Henkilöstöpalveluiden HR-konsultille Olli Nymanille 050 443 2915 (arkisin 9-15) tai sähköpostitse olli.nyman@eezy.fi.

Eezy Oyj on Suomen monipuolisin henkilöstöpalveluja tarjoava yritys, joka tuntee työelämän Hangosta Utsjoelle ja työllistää noin 30 000 ihmistä. Vuonna 2018 yhteenlaskettu liikevaihtomme oli noin 300 miljoonaa euroa ja kasvumme jatkuu. Tavoitteenamme on olla markkinajohtaja Suomessa vuoteen 2022 mennessä. Lisätietoja: www.eezy.fi