(Poistunut julkaisusta)

Rengasasentaja, Bergé Auto Nordics Oy
Bergé Auto Nordics Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.8.2019
Bergé Auto Nordics Oy
Bergé Auto Nordics Oy on osa espanjalaista vuonna 1870 perustettua autokonsernia. Suomessa vastaamme Kia ja Mitsubishi automerkkien maahantuonnista ja markkinoinnista. Bergé Auto Nordics Oy työllistää yli 50 autoalan ammattilaista.
Toimenkuva
Etsimme nyt Bergé Autolle kovalla asenteella töitä tekevää rengasasentajaa / varastotyöntekijää Espoon Koskelon rengasvarastolle. Haettavana on vakituinen ja mielekäs työtehtävä Kia- ja Mitsubishi-autojen maahantuojalla.

Työnkuvana on uusien rengaspakettien valmistus sekä rengas- ja vannevaraston järjestely. Työtä tehdään siisteissä sisätiloissa, uusien renkaiden ja vanteiden parissa nykyaikaista automatiikkaa sekä työvälineitä hyödyntäen. Tyypillisinä tehtävinä ovat renkaiden ja vanteiden varastointi sekä keräily, rengaspakettien kasaaminen sekä valmiiden pakettien lähettäminen Kia ja Mitsubishi Jälleenmyyjille.
Odotamme sinulta
Hakemamme henkilö on järjestelmällinen ja ripeäotteinen tekijätyyppi. Tehtävässä korostuvat huolellinen mutta samalla toimeen tarttuva työskentelytapa, jonka myötä rengasvarasto kykenee vastaamaan laadukkaasti ja tehokkaasti asiakastilauksiin. Toivomme hakijoilta aiempaa kokemusta rengaspakettien valmistuksesta. Varastoalan kokemus sekä trukinajotaito katsotaan eduksi. Työssä menestyminen edellyttää perustason tietokoneen käyttötaitoja sekä sujuvaa suomen kielen osaamista.
Muut tiedot
Tarjoamme vakituisen työsuhteen tunnettujen automerkkien sekä laadukkaiden rengastuotteiden parissa. Työskentelyn tukena toimii ammattitaitoinen ja sitoutunut tiimi sekä tehokkaaksi rakennetut varastotoiminnot. Siistit työtilamme sijaitseva Espoon Koskelossa sujuvasti aivan kehä III:n tuntumassa. Tehtävä on kokoaikainen päivätyö (ma-pe 7.30-15.30) ja työ alkaa henkilön löydyttyä sopimuksen mukaan.

Tartu toimeen ja hae tehtävää osoitteessa www.vmp.fi. Liitä hakemukseesi myös CV. Mahdollisiin kysymyksiin vastaa VMP:llä Viljo Julkunen puhelimitse 050 389 8747.
Kesto
Vakituinen
Lisätietoja
Viljo Julkunen, viljo.julkunen@vmp.fi, 050 389 8747
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 06.09.2019 mennessä.