(Poistunut julkaisusta)

Renault Trucks kuorma-automyyjä
Volvo Finland Ab

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.3.2020
Katseletko kuorma-autoja ”sillä silmällä”? Merkitsevällä katseella, jonka takana on ajatus siitä kuinka tärkeää työtä niillä tehdään. Todennäköisesti laite, jolla luet tätäkin ilmoitusta, on taittanut matkaansa kumipyörillä. Haluatko kuljetusalalle joukkoon iloiseen tekemään tärkeää työtä? 

Haemme nyt sinua

RENAULT TRUCKS KUORMA-AUTOMYYJÄ

Haluatko onnistua työssäsi? Haluatko oppia, kehittyä ja kehittää? Haluatko löytää kullekin asiakkaalle parhaat ratkaisut? Meille ja asiakkaillemme on tärkeää, että tunnet kuljetusalaa ja olet halukas ja oppimaan uusia asioita.

Vastaat Volvo Truck Center -toimipisteiden Renault Trucks kuorma- ja hyötyajoneuvomyynnistä Itä-Suomen myyntialueella. Tulet toimimaan tiiviissä yhteistyössä jälkimarkkinan kanssa asiakastyytyväisyyden kehittämiseksi. Päätoimipaikkanasi on Volvo Truck Center Tampere, mutta aktiivinen asiakastyö vaatii sinulta myös valmiutta matkustella asiakkaiden luona eri paikkakunnilla.

Tarjoamme sinulle kilpailukykyisen palkkauksen ja kuvio on selkeä; kun myyt hyvin, tienaat hyvin. Renault Trucks myynti on kasvanut tasaisesti viimeisten vuosien aikana. Asiakastyytyväisyys on erinomaisella tasolla ja pääset tarjoamaan asiakkaille toimivia työkaluja joista voi olla ylpeä. Volvo Finland Ab:n työntekijänä ja kuljetusalan isoimpana kuorma-autotalona tarjoamme sinulle myös suuren talon kattavat edut, esim. täysautoedun. Jos epäröit sopiiko taustasi tähän ja kannattaako hakea - niin hae!  

Lisätietoja tehtävästä antaa kaupallinen johtaja Pasi Gerpe, puh. 050 505 8755. Täytä hakemuksesi viimeistään 31.3.2020 osoitteessa https://rekry.oikotie.fi/recruitment/jobs/volvo-finland-ab/13500940/internet/fi_FI/language/all.