Remonttityöntekijä
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.3.2020

Hei sinä remontoinnin ammattilainen! Tule meille töihin!

Me WorkPowerilla etsimme nyt kahta osaavampaa remonttityöntekijää työskentelemään vaihtuviin kohteisiin Tampereen ja lähikuntien alueelle. Aloituskohde sijaitsee Nokialla, jossa työtehtäviin kuuluu mm. vinyylilattian asennus, panelointi, listoitus, ovien vaihto ja pienet maalaustyöt. 

Työ alkaa huhtikuussa heti sopivan henkilön löydyttyä. Aloitusajankohdan voimme sopia erikseen juuri sinulle sopivaksi.

Työllistymisen edellytyksenä on voimassa oleva työturvallisuuskortti. Mikäli sinulla ei ole korttia, katso etänä suoritettavat korttikurssit osoitteesta: www.tyoturvallisuuskortti.fi .

Maksamme aina vähintään työehtosopimuksissa määriteltyä palkkaa. Kerro hakemuksessa tarkemmin osaamisestasi ja liitä mukaan palkkatoiveesi.

Me WorkPowerilla tarjoamme Sinulle työsuhteen kotimaisen ja välittävän työnantajan palveluksessa, joka on toiminut alalla liki 20 vuoden ajan. Saat käyttöösi laadukkaat työvarusteet koko työsuhteesi ajaksi. Lisäksi järjestämme työntekijöillemme säännöllisesti yhteisiä tapahtumia. Toimistollamme Sinua auttaa osaava raksatiimi työsuhteeseesi liittyvissä asioissa!

Poikkeuksellisesti pidämme haastattelut videopuhelun tai Skypen välityksellä.

Ole rohkea ja uskalla heittäytyä! Lähetä hakemus välittömästi alla olevan linkin kautta tai soita suoraan haastatteluaikaa HR-koordinaattori Jasmilta numerosta 040 646 2426 .

avainsanat: remonttimies, remonttityöntekijä, vahinkosaneeraus, tampere, nokia, lempäälä, pirkanmaa

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1353562
  • Tehtäväalue: Suunnittelu, Tekniikka, Rakennusala
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 6.4.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Pirkanmaa, Tampere