(Poistunut julkaisusta)

Remonttipalveluiden myyjiä Seinäjoen seudulle
Aalto Henkilöstöpalvelut

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.6.2019

Aalto Henkilöstöpalvelut on voimakkaasti kasvava henkilöstötalo. Olemme osa kansainvälistä OTIGA Groupia. Olemme yksi Pohjoismaiden nopeimmin kasvavista henkilöstöpalvelualan yrityksistä.

Oletko myyntityöstä innostunut ja kunnianhimoinen tulevaisuuden myyjä? Etsimme kattoremontteihin keskittyvälle asiakkaallemme useita voitonnälkäisiä myyjiä Seinäjoen seudulle. Asiakkamme on suomalainen yritys ja alansa markkinajohtaja. Yritys on kasvanut niin kovaa vauhtia, jonka vuoksi he etsivät kauttamme useita tulevaisuuden huippumyyjiä.  Työtehtävät liittyvät kattoremonttipalveluiden myyntiin pääasiassa kuluttajapuolen asiakkaille (B2C) Suomessa, mahdollisesti myös Suomen rajojen ulkopuolella. Töitä on tarjolla niin paljon, kun jaksaa tehdä, joten tässä tehtävässä innostuneisuus ja sinnikkyys palkitaan. Tehtäviin valituille uusille työntekijöille on tarjolla mentorin tuki ja kunnon perehdytys tehtäviin.  Tässä tehtävässä menestyminen edellyttää ennen kaikkea tahtoa ja innokkuutta myyntityötä kohtaan sekä kunnianhimoista asennetta kehittyä tulevaisuuden huippumyyjäksi. Oma auto on pakollinen, sillä työn luonne on liikkuvaa ja keskittyy asiakastapaamisiin. Yrittäjähenkisyys on iso plussa myyntityössä.  Tekninen ja kaupallinen koulutus on suotavaa, mutta ei pakollista. Tärkeintä on halu tehdä myyntiä ja tulosta. Tehtävä soveltuu myös hyvin opiskelijoille. Työtehtäviin perehdytetään, mutta perehdytyksen jälkeen työ on hyvin itsenäistä. Tehtävässä on aluksi kiinteä kuukausipalkka, jonka jälkeen siirrytään ainoastaan provisiopalkalle. Keskimääräinen provisiopalkka tehtävässä on hyvin kilpailukykyinen.  Työ alkaa sopimuksen mukaan. Etsimme pääasiassa kokoaikaisia myyjiä, mutta työtä on tarjolla mahdollisesti myös osa-aikaisena. 

Kiinnostuitko? Mikäli olet etsimämme henkilö, täytä pian sähköinen hakulomakkeemme sillä työt alkavat nopealla aikataululla ja aloitamme potentiaalisten hakijoiden haastattelun ennen hakuajan umpeuduttua. Muistathan liittää mukaan CV:si.

Lisätietoja työstä antaa

Henkilöstökonsultti/HR Consultant Anna Federley-Kokkonen

+358 50 475 9846

anna.federley-kokkonen@aaltovoima.fi

Tutustuthan Aaltovoiman vinkkipalkkio ja suosittelu videoihin

https://youtu.be/LyNsUc_NyWA

https://youtu.be/TFjqszrbhfY


Löydät meidät myös Facebookista

www.facebook.com/aaltovoima

 

Säilytämme henkilötietoja niin kauan kuin se on rekrytointiprosessin, työnhakijalle tai työnantajalle tarjottavien palvelujen kannalta tarpeen. Säilytysajassa huomioidaan voimassa olevan lainsäädännön määräykset.

myyjä, b2c