(Poistunut julkaisusta)

Remonttimies
Caverion Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.3.2019

Etsimme joukkoomme asiakaspalveluhenkisiä ja reippaita remonttimiehiä. Monipuolinen työnkuva mielenkiintoisissa asiakaskohteissamme sekä reilu, työpanostasi arvostava työporukka odottaa jo sinua. Olet sitten nuori, uraasi aloitteleva tekijä tai jo kokenut konkari, tule mukaan porukkaamme!

Tulet työskentelemään vaihtelevissa kiinteistökohteissa Helsingin keskustassa tai vaihtoehtoisesti teollisuuslaitoksilla Kilpilahdessa. Tyypillinen työpäiväsi pitää sisällään kohteiden korjausrakentamista ja ylläpitoa. Käytössäsi on Caverionin monipuoliset henkilöstöedut, laadukkaat, nykyaikaiset työkalut sekä turvallinen työympäristö. Tarjoamme sinulle myös mahdollisuuden jatkuvaan koulutukseen ja kehittymiseen.

Sinulla on jo kokemusta kiinteistöjen tai teollisuuslaitosten korjauksista tai vastavuoroisesti rakennuspuolen perustutkinnon, tai vastaavan tutkinnon paperit. Tässä tehtävässä viihdyt, kun tunnistat nämä piirteet itsessäsi:

  • asiakaspalveluhenkinen
  • reipas tiimipelaaja
  • hyvät vuorovaikutustaidot
  • kykyä hallita erilaiset asiakaspalvelutilanteet

Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionilta Heikki Närhi, p. 050 352 7702, heikki.narhi@caverion.com tai Tuomo Väyrynen, p. 040 754 4822, tuomo.j.vayrynen@caverion.com. VMP Group toimii Caverionin rekrytointikumppanina ja lisätietoja hakuprosessiin liittyen antaa VMP Groupin HR-koordinaattori Milla Äikäs, p. 040 307 5053 tai sähköpostitse palvelukeskus.caverion@vmp.fi.

Hae tehtävää 2.4.2019 mennessä jättämällä hakemuksesi ja CV:si oheisen linkin kautta.