(Poistunut julkaisusta)

Remonttimies
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.1.2019

Olemme aidosti välittävin vuodesta 2003 toiminut rekrytointialan yritys. Työllistimme viime vuonna 2000 henkilöä ja suuri joukko hakijoita sai kauttamme uusia työmahdollisuuksia. Miksi valita meidät työnantajakseksi? Olemme kotimainen ja vakavarainen yritys. Kauttamme voit rekrytoitua suoraan asiakasyritykseen tai työllistyä vuokrauksen kautta. Jokainen työntekijä on meille arvokas voimavara. Liity joukkoomme ja hae meille nyt!

Etsimme nyt asiakasyrityksemme vaihtuviin kohteisiin remonttimiestä Tampereelle ja sen lähialueille.

Työ sisältää monipuolisesti erilaisia remonttitöitä, mm. purkutyöt, laminaattiasennukset sekä kalusteasennukset, vahinkosaneerauskohteissa. Etsimme tehtävään sosiaalista ja asiakaspalveluhenkistä ihmistä, sillä työtä tehdään yksityisasunnoissa. Toivomme hakijalta aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä ja/tai muuta kokemusta rakennusalalta.

Työn liikkuvuuden takia ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus on välttämätöntä. Omat käsityökalut ja voimassa oleva työturvallisuuskortti katsotaan eduksi.

Työn aloitus sopivan henkilön löydyttyä. Haastattelut aloitamme jo hakuaikana!

Oletko sinä etsimämme asiakaspalveluhenkinen ja omatoiminen remonttimies? Jätä siis hakemus aikailematta verkkosivujemme kautta jo tänään!

Lisätietoja tarvittaessa Katja Metsäkylä 040 646 2426.

Avainsanat: vahinkosaneeraus, purkutyö, rakennustyö