(Poistunut julkaisusta)

Remonttimies- tai nainen (Tampere)
Alen Consulting Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.9.2018

Asiakkaamme on kiinteistöhuoltoa, korjaus- ja viherpalveluja tarjoava tamperelainen yritys. Etsimme heille nyt ammattitaitoista ja asiakaspalvelun hallitsevaa

REMONTTIMIESTÄ tai -NAISTA.

Työ sisältää pääasiassa huoneistoissa tehtäviä korjaustöitä mm. kylpyhuoneremontteja, ovi- ja ikkunakorjauksia, kalusteiden korjauksia ym. remonttitöitä. Työpäivät ovat vaihtelevia, työtehtävät monipuolisia eivätkä työt lopu kesken!

Etsimällämme henkilöllä on jo hieman kokemusta vastaavista töistä, itsenäinen ote työntekoon sekä aito halu palvella asiakkaita. Sytyt "remppahommista" ja sinulla on korkea työmoraali. Ajokortti on välttämätön työn hoitamisen kannalta ja rakennusalan koulutus katsotaan tehtävässä eduksi.

Tarjolla on mielenkiintoinen työ mukavassa ja ammattitaitoisessa työyhteisössä, jossa ketään ei jätetä pulaan. Tehtävässä on kilpailukykyinen palkkaus ja työ alkaa sopivan henkilön löydyttyä.

Oletko siis käsistäsi kätevä ja kiinnostunut asiakkaamme tarjoamasta mahdollisuudesta? Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen osoitteessa www.alenconsulting.fi jo tänään! Lisätietoja saat arkisin klo 8-16 myyntikonsultti Pertti Nurmelta, p. 044 740 4503.