Remonttimies saneerauksiin
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.10.2020

Ovatko rakennusala ja saneeraustyöt sinulle jo tuttuja? Etsitkö uusia haasteita ja monipuolisia työtehtäviä? Jos vastasit kyllä, tämä työ voi olla sinulle juuri se Oikea! Haemme nyt asiakasyrityksellemme motivoituneita rakennusmiehiä ja -naisia saneerauskohteesiin pääkaupunkiseudulle sekä kehyskuntiin.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:
Hakemamme henkilö on oma-aloitteinen, reipas ja motivoitunut työntekijä, joka kykenee itsenäiseen työskentelyyn. Työtehtävät ovat monipuolisia remontointi- ja saneeraustöitä. Rakennusalan koulutus on plussaa, mutta arvostamme myös kokemuksen avulla hankittua vankkaa ammattitaitoa. Edellytämme rakennuspiirustusten lukutaitoa sekä voimassa olevaa työturvallisuuskorttia. Oman auton käyttömahdollisuus olisi suotavaa, sillä työkohteet sijaitsevat ympäri pääkaupunkiseutua. 

Tarjoamme sinulle:
Tarjoamme sinulle rakennusalan työehtosopimuksen mukaisen palkkauksen kokemuksesi mukaan sekä mielekkäät ja vaihtelevat työtehtävät. Käytössäsi on koko työsuhteesi ajan laadukkaat ja turvallisuusmääräykset täyttävät työvarusteet. Lisäksi saat työssä menestymisesi tueksi meidän välittävän ja iloisen HR-tiimimme tuen. 

Mikäli kiinnostuit, jätä hakemus rohkeasti jo tänään! Kerro hakemuksessasi aiemmista työkohteistasi sekä työtehtävistäsi. Työt alkavat sopimuksen mukaan pikaisella aikataululla. 

Lisätietoa tarvittaessa:
Nenna Rissanen, HR-koordinaattori
nenna.rissanen@workpower.fi


Avainsanat: rakennustyöntekijä, rakennusala, saneeraus, rakennustyö, kokoaikatyö, pääkaupunkiseutu, Riihimäki, Kerava, Helsinki, Espoo, Vantaa

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1393081
  • Tehtäväalue: Suunnittelu, Tekniikka, Rakennusala
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 2.11.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Riihimäki, Uusimaa, Espoo, Helsinki, Kerava, Vantaa, Espoo, Helsinki, Kauniainen, Vantaa