(Poistunut julkaisusta)

Remonttimies reissuhommiin
Värväämö

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.11.2019

Värväämme töihin omatoimisen remonttimiehen reissuhommiin. Reissut suuntautuvat ympäri Suomen eri kauppakeskuksiin, työhönottopaikka Oulussa. Työtehtävät vaihtelevat paljon, joten kokemusta omatoimisista rakennus-/korjaustöistä saisi olla jo useamman vuoden ajalta. 

Asiakkaan arvion mukaan töiden kesto olisi pari kuukautta. Työt alkavat viikolla 46. Majoitus on järjestetään ja päivärahat maksetaan. Liikkuminen tapahtuu talon autolla.

TYÖTEHTÄVÄ: Remonttimies

TYÖPAIKAN SIJAINTI: Reissutyö

TYÖN KESTO: Aloitus viikolla 46. Työn kesto alustavan arvion mukaan 2 kuukautta. Tärkein tehtävämme on löytää sinulle töitä. Se tarkoittaa, että kun yksi työmaa loppuu, niin pyritään etsimään heti seuraava. Halutaan, että viihdyt värväämöläisenä pitkään. Ammattilaiset olemme voineet työllistää ympäri vuoden.

TÄHÄN HOMMAAN EDELLYTÄMME:
-Kokemusta remppahommista vähintään parin vuoden ajalta
-Työturvallisuuskorttia
-Hyvää kuntoa
-Positiivista asennetta

VÄRVÄÄMÖLÄISENÄ SAAT:
-Osaamiseesi, toiveisiisi perustuvan palkan ja lisät
-Liikunta- ja kulttuuriseteleitä
-Kaikille yhteisiä, ilmaisia tapahtumia
-Etukortilla alennuksia valtakunnallisista yrityksistä
-Työterveyshuollon heti ensimmäisestä työpäivästä
-Työvaatteet ja -varusteet

Hae työpaikkaa klikkaamalla linkkiä. Voit aina myös soittaa, kirjoittaa tai tulla jutulle, niin me kerrotaan lisää ja keitetään kahvit:
-Johanna Keski-Petäjä, 050 359 2999 tai johanna@varvaamo.fi
-Jouni Palosaari, 0400 904 349 tai jouni.palosaari@varvaamo.fi

Värväämö on henkilöstöpalvelufirma, josta löydät rakennusalan ja teollisuuden työpaikat. Viime vuonna työllistimme 1000 värväämöläistä ja 100 osaajaa löysi kauttamme vakituisen työpaikan. Me halutaan, että Värväämö on maailman paras ja inhimillisin työnantaja – halutaan tuntea ihmisemme ja jeesataan aina tarvittaessa. Lue lisää: www.varvaamo.fi

Värväämö – Kovimmat duunit. Pehmeimmät arvot.