(Poistunut julkaisusta)

Remonttimies kiinteistökohteisiin
Caverion

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.5.2018

Pääkaupunkiseutu

Haemme porukkaamme remonttimiestä pienkorjauksiin pääkaupunkiseudulle. Monipuolinen työnkuva mielenkiintoisissa asiakaskohteissamme sekä reilu, työpanostasi arvostava työporukka odottaa jo sinua! Mikäli olet asiakaslähtöinen, toimeen tarttuva tiimipelaaja, olet etsimämme henkilö. Jätä hakemus heti ja kerro meille itsestäsi!

Meillä pääset kehittymään ja oppimaan uutta! Käytössäsi on Caverionin monipuoliset henkilöstöedut, laadukkaat, nykyaikaiset työkalut sekä turvallinen työympäristö. Pääasiallisiin tehtäviin kuuluvat vaihtelevien kiinteistökohteiden pienkorjaukset ja niiden ylläpito.

Sinulla on jo kokemusta kiinteistöjen pienkorjauksista tai vastavuoroisesti rakennuspuolen perustutkinnon, tai vastaavan tutkinnon paperit. Tässä tehtävässä viihdyt, kun tunnistat nämä piirteet itsessäsi:

• asiakaspalveluhenkinen
• reipas tiimipelaaja
• kykenet työskentelemään itsenäisesti
• hyvät vuorovaikutustaidot
• kykyä hallita erilaiset asiakaspalvelutilanteet

Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionilta Jan Huhta p. 050 390 0992. Caverionin rekrytointiprosessiin liittyvissä kysymyksissä sinua auttaa VMP Groupin HR-asiantuntija Tiina Sandell p. 040 307 5053 tai sähköpostitse palvelukeskus.caverion@vmp.fi.

Hae tehtävää 07.07.2018 mennessä jättämällä hakemuksesi ja CV:si kotisivujemme www.caverion.fi/tyopaikat kautta.