(Poistunut julkaisusta)

Remonttiasentaja
Amiko Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.11.2019

Etsimme asiakkaallemme Remontti Idealle itsenäiseen työskentelyyn kykenevää REMONTTIASENTAJAA vaihteleviin remontointikohteisiin. Remontti Idea Oy on oululainen remonttialan erikoisliike, joka on aloittanut toimintansa 2005.

Työnäsi on vaihtelevat työtehtävät remontointikohteissa. Työssä pääset tekemään remontointitöitä kylpyhuoneiden, keittiöiden ja muiden tilojen parissa. Työssäsi tulevat tutuksi esimerkiksi laatoitus, lattioiden teko, pintojen tasoitus ja maalaus ja kalusteasennukset.

Hakijassa arvostamme motivoitunutta ja reipasta asennetta työtä kohtaan. Odotamme hakijalta rakennusalan koulutusta ja vankkaa kokemusta remontointitöistä. Ajokortti on pakollinen. Saat yrityksen auton käyttöösi, millä pystyt kulkemaan töihin suoraan kotoasi!

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä ja töitä on tarjolla pitkäaikaisesti. Hyvä työntekijä vakinaistuu suoraan asiakkaamme kirjoille. Mikäli uskot olevasi hakemamme rakennusalan osaaja, jätäthän hakemuksesi pikimmiten verkkosivujemme www.amiko.fi kautta. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana.