(Poistunut julkaisusta)

REMARKETING MANAGER, Vantaa
Experis

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.8.2019
Vuonna 1989 perustettu Arval, on kansainvälisen BNP Paribas -pankin omistama täyden palvelun autojen huoltoleasing -yhtiö. Toimimme 29 maassa yli 6 400 työntekijän voimin, sekä 18 muussa maassa yhteistyökumppaniverkostomme kautta. Leasingyhtiö Arval palvelee yrittäjiä, pk-yrityksiä ja suuria kansainvälisiä yrityksiä tarjoten heille räätälöityjä ja monipuolisia ratkaisuja liikkuvuus- ja autokantastrategioihin. Arval tarjoaa huoletonta yritysautoilua ja hoitaa myös kaikki autokannan hallintaan liittyvät riskit.
Arval Oy aloitti toimintansa Suomessa vuonna 2012. Kasvavassa joukossamme Suomessa on 30 henkilöä. Toimintamme kulmakivinä on palvelukokemus, kustannustehokkuus sekä tehokkaat prosessit. Meitä yhdistää asiakaslähtöinen ajattelu, oma-aloitteisuus sekä kyky ja halu toimia osana tiimiä dynaamisessa toimintaympäristössä.

 

Oletko kiinnostunut ja innostunut autoista? Haluaisitko työskennellä yhdessä maailman johtavista autoleasingyhtiöistä?

Haemme myynnillistä ja tulosorientoitunutta

REMARKETING MANAGERIA vaihtoautomyyntiin

Tehtävänäsi on vastata palautuvien autojen palautus- ja jälleenmyyntiprosessista. Teet tiivistä yhteistyötä ulkoisten palvelukumppaniemme kanssa ja neuvottelet partnereiden kanssa palautuvan autokannan myynnistä. Vastuullasi on optimoida paras myyntitulos ja palautuvien autojen läpimenoaika. Olet viikoittain yhteydessä Euroopassa sijaitsevaan palvelukeskukseen. Teet hallinnolliset kirjaukset järjestelmäämme ja varmistat omalla toiminnallasi, että laatustandardimme täyttyvät. Roolisi on olla myös vahvasti kehittämässä asiakkaan palvelukokemusta ja prosessia. Työskentely tapahtuu osana ammattitaitoista asiantuntijoiden ryhmää.

Etsimämme henkilö on autoalan ammattilainen, joka toimii mielellään asiakas- ja kumppanirajapinnan neuvottelijana. Sinulla on joko tekninen tai kaupallinen koulutus. Työkokemuksesi voi olla karttunut esimerkiksi vaihtoautojen myynnistä tai vastaavasta autoalalta. Menestyt tehtävässä, kun nautit myyntityön tuloksista ja haet aktiivisesti liiketoimintaa kehittäviä ratkaisuja. Omaat itsenäisen ja vastuutaottavan työasenteen. Sinulta löytyy erinomaiset asiakaspalvelu- ja vuorovaikutustaidot. Olet toiminnassasi tarkka ja organisointitaitoinen. Olet myös innostunut palvelukokemuksen kehittämisestä sujuvammaksi ja helpommaksi. Olemme aktiivisesti yhteydessä emoyhtiömme kanssa, joten on tärkeää, että puhut ja kirjoitat sujuvaa suomea ja englantia.

Tarjoamme vakituisen työpaikan jatkuvasti kehittyvällä alalla sekä aidosti kansainvälisen ja tiiviin työympäristön. Olemme voimakkaassa kasvussa, joten tarjoamme myös mahdollisuuden päästä mukaan kasvamaan kanssamme, vahvan kansainvälisen toimijan omistuksessa. Toimipisteemme sijaitsee moderneissa tiloissa Vantaalla, Aviapoliksen juna-aseman vieressä.

Kiinnostuitko? Hae tehtävää osoitteessa www.experis.fi. Lähetä hakemuksesi palkkatoivomuksella viimeistään 26.8.2019. Lisätietoja tehtävästä antaa Experiksen rekrytointikonsultti Liisa Jenkins, puh. 050 5273 453, liisa.jenkins@fi.experis.com.

Experis™ on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Olemme erikoistuneet IT- ja insinöörialan sekä taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon osaamisalueisiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.