(Poistunut julkaisusta)

Relove etsii ihania kahvila-alan ammattilaisia!
Relove Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.8.2020

Töölössä ja Punavuoressa vankan jalansijan saanut Relove etsii baristataitoisia kahvilatyöntekijöitä, joiden sydän sykkii hyvästä asiakaspalvelusta ja tekemisen meiningistä. Jos olet kokoaikaista työtä etsivä kahvikulinaristi, on tässä sinulle verraton mahdollisuus päästä osaksi vauhdikasta kahvilatoimintaa.

Relovessa yhdistyvät suussa sulavat kahvilaherkut sekä rento tunnelma ja kahvilan omat erikoisuudet houkuttelevatkin asiakkaat nauttimaan maukkaasta kahvihetkestä.

Kahvilatoiminnan rinnalla Reloven myymälässä erilaiset second hand -aarteet saavat uuden kodin ja pop up -cornerissa vaihtuvat brändit tutustuttavat asiakkaansa uusiin ihanuuksiin. Tästä eloisasta työskentely-ympäristöstä ei siis ainakaan monipuolisuutta uuvu.

Jotta solahtaisit Reloven vilkkaaseen kahvilatoimintaan mahdollisimman mutkattomasti, edellytetään tässä tehtävässä aikaisempaa kokemusta kahvilatyöskentelystä. Olet tottunut espresson keittäjä sekä tehokas ja asiakaslähtöinen asiakaspalvelija. Koska kahvilassa on anniskeluoikeudet, katsotaan suoritettu anniskelupassi eduksesi. Vastapainoa työn hektisyydelle tuovat mukavat työkaverit sekä toisia kannustava tiimihenki. Relovessa persoonallisuus näkyy niin sisustuksessa, tuotevalikoimassa kuin asiakaspalvelussa eli Sinussa.

Työvuorot sijoittuvat kahvilan aukioloaikojen puitteisiin painottuen kuitenkin viikonloppuun. Palkka määräytyy majoitus- ja ravitsemusalan työehtosopimuksen mukaan ja työsopimus solmitaan yhdessä Baronan kanssa. Työ alkaa sopimuksen mukaan heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Mainiolle tyypille olisi nyt paikka avoinna, joten älä enää aikaile, vaan jätä hakemuksesi pian hakulinkin kautta!

Edellytykset työnsaannille:

Täysi-ikäisyys

Erikoiskahviosaaminen

Halu tehdä kokoaikaisesti töitä

Eduksi luettavat asiat:

Hygieniapassi

Anniskelupassi