(Poistunut julkaisusta)

Reliability engineer
OP

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.3.2020

Visiomme on olla johtava ja vetovoimaisin finanssiryhmä Suomessa sekä asiakkaiden, henkilöstön että kumppaneiden näkökulmasta. Tämän tavoitetilan saavuttamiseksi olemme siirtyneet OP Ryhmän keskusyhteisössä ketterään, itseohjautuvaan toimintatapaan, joka antaa vapautta ja vastuuta tiimeille, nopeuttaa päätöksentekoa ja ohjaa työskentelyä asiakkaiden tarpeiden mukaisesti. Vähennämme päätöksentekotasoja, ja johtamisessa painottuu valmentaminen ja työn mahdollistaminen. Tällä muutoksella tavoittelemme entistä parempaa työntekijäkokemusta, asiakaskokemusta sekä toiminnan tehokkuutta.

Haemme nyt Kehittäminen ja Teknologiat -organisaation Infrastruktuuri- ja palvelutuotanto -liiketoimintaan henkilöä Reliability Engineer -rooliin.  


Reliability Engineer – Osaamiskeskuksien tukijärjestelmät (Helsinki) 


Tehtävästä 

Osaamiskeskuksien tukijärjestelmien Reliability Engineerina vastaat organisaatiollesi kuuluvien palveluiden saatavuudesta ja ylläpidosta keskittyen riskienhallinnan sekä talousrikollisuuden torjunta-alueiden järjestelmiin. Sinulla on omistajuus tuotantoympäristöstä ja sen toimintavarmuuden jatkuvasta parantamisesta yhdessä muun organisaatiosi kanssa. Viet asioita OP Ketterä -toimintamallin mukaiseen suuntaan siten, että tuotannonhallinta on luonnollinen osa kehitysprosessia DevOps-hengessä.

Pääset osaksi ammattitaitoista tiimiä, johon kuuluu lisäksesi ohjelmoinnin ja testaamisen asiantuntijoita.

 

Toivomme sinulta

Toivomme sinulta käytännön kokemusta etenkin SAS- sekä Datastage-tuotealustoista. Lisäksi MS SSIS -osaaminen katsotaan eduksi. Ymmärrät myös, miten kriittisissä tuotantojärjestelmissä palvelunhallinnan prosessit voidaan integroida osaksi DevOps-toimintamallia. 

Arvostamme myös itseohjautuvuutta sekä hyviä tiimityöskentely- ja vuorovaikutustaitoja. Kansainvälistyvässä ympäristössämme englannin kielitaito on oleellista.

 
Mitä saat meiltä

Yrityskulttuurimme ja arjen tekemisen ytimessä ovat arvot – ihmisläheisyys, vastuullisuus ja yhdessä menestyminen. Nämä arvot ovat mahdollistaneet osuustoiminnallisen menestyksemme läpi vuosikymmenten, ja samoissa arvoissa piilee myös tulevaisuuden kulttuurimme vahvin kulmakivi.

Pääset osaksi toimialalla voimakkaasti uudistuvaa ja digitalisoituvaa OP Ryhmää. Tiimissäsi työskentelee alansa innostuneita huippuammattilaisia, ja kollegat ovat käytettävissäsi sparrailuun ja uuden oppimiseen. Vastuualueesi on monipuolinen, ja pääset aidosti vaikuttamaan oman roolisi muotoutumiseen organisaatiossa. Luonnollisesti saat tehtävään kattavan perehdytyksen ja tukenasi ovat myös esimiehesi ja kollegasi. Lisäksi saat käyttöösi OP Ryhmän kilpailukykyiset edut, kuten henkilökuntaehtoiset pankki-, vakuutus- ja lainapalvelut, kattavan työterveyshuollon, laajan hoitokuluvakuutuksen sekä täysajan tapaturmavakuutuksen. Isona talona meillä toki on myös tarjota ison talot edut henkilökohtaiselle ammatilliselle kasvulle ja kehittymiselle; mahdollisuuksia täällä nimittäin riittää!


Lisätiedot ja hakuohjeet


Olisi hienoa, jos pystyisit aloittamaan työskentelyn kanssamme mahdollisimman pian. Jätä hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään 19.4.2020 mennessä oheisen linkin kautta. Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkistetaan luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetetään huumausainetesti, terveyskysely ja perusmuotoinen turvallisuusselvitys.


Lisätietoja tehtävästä antaa Vesa Mulari, p. 050 487 1305. Voit myös lähettää kysymyksesi sähköpostitse vesa.mulari(at)op.fi.