(Poistunut julkaisusta)

Reliability engineer
OP

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.11.2019

Visiomme on olla johtava ja vetovoimaisin finanssiryhmä Suomessa sekä asiakkaiden, henkilöstön että kumppaneiden näkökulmasta. Saavuttaaksemme tulevaisuuden tavoitetilamme, olemme aloittaneet OP Ryhmässä merkittävän muutosmatkan. Siirrymme OP Ryhmän keskusyhteisössä vaiheittain ketterään, itseohjautuvaan toimintatapaan, joka antaa vapautta ja vastuuta tiimeille, nopeuttaa päätöksentekoa ja ohjaa työskentelyä asiakkaiden tarpeiden mukaisesti. Vähennämme päätöksentekotasoja. Johtamisessa painottuu valmentaminen ja työn mahdollistaminen.

 

Haemme nyt Kehittäminen ja Teknologiat -organisaation Infrastruktuuri- ja palvelutuotanto -liiketoimintaan henkilöä Reliability Engineer -rooliin.  

 

 

RELIABILITY ENGINEER – Asuntorahoitus ja asumisen palvelut (Helsinki)

 

 

Tehtävästä

 

Asuntorahoituksen ja asumisen palveluiden Reliability Engineerina vastaat tiimillesi kuuluvien julkisen pilven sovellusten ja palveluiden saatavuudesta, ylläpidosta ja toimintavarmuudesta. Sinulla on tekninen omistajuus tuotantoympäristöstä ja sen toimintavarmuuden jatkuvasta parantamisesta yhdessä tiimisi kanssa. Tiimin kanssa vastaatte palveluiden saatavuus- ja asiakaslupauksen täyttymisestä. Viet asioita DevOps-toimintamallin mukaiseen suuntaan niin, että tuotannon hallinta on luonnollinen osa kehitysprosessia.

 

Päivittäisiin tehtäviisi kuuluvat esimerkiksi teknisen monitoroinnin sekä palveluiden vikasietoisuuden kehittäminen, julkaisuputken automaatiossa tukeminen sekä vikatilanteiden juurisyiden analyysi yhdessä kehitystiimien kanssa. Taustastasi ja kiinnostuksestasi riippuen tehtäväkentässä on joustavuutta.  

 

 

Toivomme sinulta

 

Sinulla on tehtävään soveltuva tekninen koulutustausta ja olet halukas uppoutumaan sovellusten toteutukseen sekä kokonaisarkkitehtuuriin. Ymmärrät mitä kriittisen tuotantojärjestelmän toimintavarmuuden takaamiseksi vaaditaan DevOps-toimintamallissa sekä omaat kokemusta ja näkemystä AWS-kehitys- sekä -tuotantoympäristöistä.

 

Arvostamme myös itseohjautuvuutta, hyviä tiimityöskentely- ja vuorovaikutustaitoja, sekä kykyä tunnistaa teknisten riippuvuuksien mukanaan tuomia riskejä. Työympäristömme kansainvälistyy jatkuvasti, minkä vuoksi toivomme sinun kommunikoivan työhön liittyvissä asioissa sujuvasti sekä suomeksi että englanniksi.

 

 

Mitä saat meiltä

 

Pääset osaksi toimialalla voimakkaasti uudistuvaa ja digitalisoituvaa OP Ryhmää. Tiimissäsi työskentelee alansa innostuneita huippuammattilaisia, ja kollegat ovat käytettävissäsi sparrailuun ja uuden oppimiseen. Tiimisi koostuu sinun lisäksesi Developereista, Test Engineereista, Release Engineerista ja Tech Leadista. Vastuualueesi on monipuolinen ja pääset aidosti vaikuttamaan oman roolisi muotoutumiseen organisaatiossa. Luonnollisesti saat tehtävään kattavan perehdytyksen, ja tukenasi ovat myös esimiehesi ja kollegasi. Lisäksi saat käyttöösi OP Ryhmän kilpailukykyiset henkilöstöedut.

 

 

Lisätiedot ja hakuohjeet

 

Olisi hienoa, jos pystyisit aloittamaan työskentelyn kanssamme mahdollisimman pian. Jätä hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään sunnuntaina 1.12.2019 oheisen linkin kautta.

 

Lisätietoja tehtävästä antaa Competence Lead Vesa Mulari, p. 050 487 1305. Voit myös laittaa kysymyksesi sähköpostitse vesa.mulari(at)op.fi.

 

Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkistetaan luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetetään huumausainetesti, terveyskysely ja perusmuotoinen turvallisuusselvitys.

 

 

OP on Suomen johtava finanssiryhmä ja alan digitaalisen muutoksen suunnannäyttäjä. Olemme asiakkaidemme omistama, finanssialan suurin työnantaja Suomessa. Ryhmässämme työskentelee yli 12 000 alan ammattilaista, ja tuotamme sekä kehitämme pankki-, varallisuudenhoito-, vakuutus- ja terveydenhoitopalveluita yli neljälle miljoonalle asiakkaallemme.

#-LI-POST