(Poistunut julkaisusta)

Reliability Engineer - SAP Talous (Helsinki)
OP

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.3.2019

Visiomme on olla johtava ja vetovoimaisin finanssiryhmä Suomessa sekä asiakkaiden, henkilöstön että kumppaneiden näkökulmasta. Saavuttaaksemme tulevaisuuden tavoitetilamme, olemme aloittaneet OP Ryhmässä merkittävän muutosmatkan. Siirrymme OP Ryhmän keskusyhteisössä vaiheittain ketterään, itseohjautuvaan toimintatapaan, joka antaa vapautta ja vastuuta tiimeille, nopeuttaa päätöksentekoa ja ohjaa työskentelyä asiakkaiden tarpeiden mukaisesti. Vähennämme päätöksentekotasoja. Johtamisessa painottuu valmentaminen ja työn mahdollistaminen.

Haemme Kehittäminen ja Teknologiat organisaation Infrastruktuuri- ja palvelutuotanto-liiketoimintaan henkilöä Reliability Engineer-roolin.

Reliability Engineer – SAP Talous

Tehtävästä

Tässä tehtävässä vastaat tiimiisi kuuluvien sovellusten ja palveluiden saatavuudesta ja ylläpidosta. Varmistat että tuotannon toimintavarmuus ja laatu pysyvät korkeana sekä tuet kehitys- ja testiautomaation käytössä ja käytön kasvattamisessa. Sinulla on tekninen omistajuus tuotantoympäristöstä ja sen tilan jatkuvasta parantamisesta yhdessä tiimisi kanssa. Parannat tuotannon luotettavuutta, jatkuvuutta ja näkyvyyttä kaikille osapuolille.

Mitä odotamme sinulta

Olet talouden SAP – osaaja, joten ymmärrät talouden prosesseja ja tunnet järjestelmätasolla SAP teknologian sekä omaat kokemusta SAP-Integraatioista. Lisäksi sinulla on kokemusta ETL/integraatio-alustoista (esim. IBM DataStage) sekä batch-pohjaisesta tiedonvälityksestä ja ymmärrystä prosessien ajoittamisesta automaation avulla (esim. Ctrl-M).

Korostamme valintakriteereissä myös:

  • Tuotannon palveluhallintaprosessien tuntemusta
  • Kokemusta ketteristä kehitysprosesseista sekä kykyä tuoda tuotannon toimintavarmuuden sekä asiakaskokemuksen näkökulma osaksi Tiimin toimintamallia
  • Englannin ja suomen kielen taitoa
  • Hyviä tiimityöskentely- ja vuorovaikutustaitoja
  • Kykyä työskennellä luovasti, ongelmanratkaisukeskeisesti ja systemaattisesti
  • Kykyä tunnistaa riippuvuudet, ongelmat ja riskit
  • Oma-aloitteisuutta ja asioiden eteenpäin viemistä

Mitä saat meiltä

Pääset osaksi toimialalla voimakkaasti uudistuvaa ja digitalisoituvaa OP Ryhmää. Tiimissäsi työskentelee alansa innostuneita huippuammattilaisia ja kollegat ovat käytettävissäsi sparrailuun ja uuden oppimiseen. Vastuualueesi on monipuolinen ja pääset aidosti vaikuttamaan oman roolisi muotoutumiseen organisaatiossa. Luonnollisesti saat tehtävään kattavan perehdytyksen ja tukenasi ovat myös esimiehesi ja kollegasi. Lisäksi saat OP Ryhmän kilpailukykyiset edut.

Lisätiedot ja hakuohjeet

Lisätietoja tehtävästä antaa Vesa Mulari, p. 050 487 1305. Voit myös laittaa kysymyksesi sähköpostitse vesa.mulari(at)op.fi.

Olisi hienoa, jos pystyisit aloittamaan työskentelyn kanssamme mahdollisimman pian. Jätä hakemuksesi kuitenkin palkkatoiveineen viimeistään 31.3.2019 mennessä. Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkistetaan luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetetään huumausainetesti, terveyskysely ja perusmuotoinen turvallisuusselvitys.