(Poistunut julkaisusta)

Reliability Engineer, Maksamisen teknologiat
OP

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.6.2019

Visiomme on olla johtava ja vetovoimaisin finanssiryhmä Suomessa sekä asiakkaiden, henkilöstön että kumppaneiden näkökulmasta. Saavuttaaksemme tulevaisuuden tavoitetilamme, olemme aloittaneet OP Ryhmässä merkittävän muutosmatkan. Siirrymme OP Ryhmän keskusyhteisössä vaiheittain ketterään, itseohjautuvaan toimintatapaan, joka antaa vapautta ja vastuuta tiimeille, nopeuttaa päätöksentekoa ja ohjaa työskentelyä asiakkaiden tarpeiden mukaisesti. Vähennämme päätöksentekotasoja. Johtamisessa painottuu valmentaminen ja työn mahdollistaminen.

Haemme nyt Kehittäminen ja Teknologiat -organisaation Infrastruktuuri- ja palvelutuotanto- liiketoimintaan henkilöä Reliability Engineer -rooliin Helsinkiin.

Reliability Engineer, Maksamisen teknologiat

Tehtävästä

Tässä tehtävässä vastaat tiimiisi kuuluvien sovellusten ja palveluiden saatavuudesta ja ylläpidosta. Sinulla on tekninen omistajuus tuotantoympäristöstä ja sen toimintavarmuuden jatkuvasta parantamisesta yhdessä tiimisi kanssa. Viet asioita DevOps -toimintamallin mukaiseen suuntaan niin, että tuotannon hallinta on luonnollinen osa kehitysprosessia.

Toivomme sinulta

Sinulla on teknistä taustaa ja olet halukas uppoutumaan sovellusten toteutukseen sekä kokonaisarkkitehtuuriin. Ymmärrät mitä kriittisen tuotantojärjestelmän toimintavarmuuden takaamiseksi vaaditaan DevOps -toimintamallissa. Omaat käytännön kokemusta automaatio- sekä monitorointityökaluista.

Arvostamme myös itseohjautuvuutta, hyviä tiimityöskentely- ja vuorovaikutustaitoja, sekä kykyä tunnistaa teknisten riippuvuuksien mukanaan tuomia riskejä. Suomen ja englannin kielen taito on myös oleellista kansainvälistyvässä ympäristössämme.

Mitä saat meiltä

Pääset osaksi toimialalla voimakkaasti uudistuvaa ja digitalisoituvaa OP Ryhmää. Tiimissäsi työskentelee alansa innostuneita huippuammattilaisia ja kollegat ovat käytettävissäsi sparrailuun ja uuden oppimiseen. Vastuualueesi on monipuolinen ja pääset aidosti vaikuttamaan oman roolisi muotoutumiseen organisaatiossa. Luonnollisesti saat tehtävään kattavan perehdytyksen ja tukenasi ovat myös esimiehesi ja kollegasi. Lisäksi saat OP Ryhmän kilpailukykyiset edut.

Lisätiedot ja hakuohjeet

Olisi hienoa, jos pystyisit aloittamaan työskentelyn kanssamme mahdollisimman pian. Jätä hakemuksesi kuitenkin palkkatoiveineen viimeistään 31.7.2019 mennessä oheisen linkin kautta. Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkistetaan luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetetään huumausainetesti, terveyskysely ja perusmuotoinen turvallisuusselvitys.

Lisätietoja tehtävästä antaa Vesa Mulari, p. 050 487 1305. Voit myös laittaa kysymyksesi sähköpostitse vesa.mulari(at)op.fi.