(Poistunut julkaisusta)

Reliability engineer - Henkilöasiakkaan verkkopalvelut (Oulu)
OP

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.10.2019

Visiomme on olla johtava ja vetovoimaisin finanssiryhmä Suomessa sekä asiakkaiden, henkilöstön että kumppaneiden näkökulmasta. Saavuttaaksemme tulevaisuuden tavoitetilamme, olemme aloittaneet OP Ryhmässä merkittävän muutosmatkan. Siirrymme OP Ryhmän keskusyhteisössä vaiheittain ketterään, itseohjautuvaan toimintatapaan, joka antaa vapautta ja vastuuta tiimeille, nopeuttaa päätöksentekoa ja ohjaa työskentelyä asiakkaiden tarpeiden mukaisesti. Vähennämme päätöksentekotasoja. Johtamisessa painottuu valmentaminen ja työn mahdollistaminen.

 

Tavoittelemme muutoksella entistä parempaa työntekijäkokemusta, asiakaskokemusta sekä toiminnan tehokkuutta. Muutoksen käytäntöön viemiseksi haemme nyt Kehittäminen ja Teknologiat -organisaation Infrastruktuuri- ja palvelutuotanto -liiketoimintaan henkilöä Reliability Engineer -rooliin.  

 


Reliability Engineer – Henkilöasiakkaan verkkopalvelut (Oulu)

 


Tehtävästä

 

Tässä tehtävässä pääset vastaamaan laajamittaisen verkkopalvelun ylläpidosta ja sen toimintavarmuudesta. Yhdessä tiimisi kanssa vastaat järjestelmän saavutettavuudesta ja sen toimintavarmuuden jatkuvasta parantamisesta. Viet asioita DevOps-toimintamallin mukaiseen suuntaan niin, että tuotannon hallinta on luonnollinen osa kehitysprosessia.

 

Tehtävässä pääset perehtymään palvelun kokonaisarkkitehtuuriin ja sen eri elementteihin. Samalla kehität omaa teknistä osaamistasi kriittisen palvelun ylläpidosta ja sen toimintavarmuuden kehittämisestä. Olet osa alueen System Teamia, jossa teet tiivistä yhteistyötä etenkin sovellus- sekä alustakehityksen kanssa. 

 

 

Toivomme sinulta

 

Sinulla on teknistä taustaa ja olet halukas uppoutumaan sovellusten toteutukseen sekä palvelun kokonaisarkkitehtuuriin. Ymmärrät mitä kriittisen tuotantojärjestelmän toimintavarmuuden takaamiseksi vaaditaan DevOps-toimintamallissa. Hyvän lähtökohdan tehtävään antaa käytännön kokemus web-sovelluskehityksestä tai palvelutuotannon ylläpidosta. 

 

Arvostamme myös itseohjautuvuutta, hyviä tiimityöskentely- ja vuorovaikutustaitoja, sekä kykyä tunnistaa teknisten riippuvuuksien mukanaan tuomia riskejä. Suomen ja englannin kielen taito on myös oleellista kansainvälisessä ympäristössämme.

 

 

Mitä saat meiltä

 

Pääset osaksi toimialalla voimakkaasti uudistuvaa ja digitalisoituvaa OP Ryhmää. Tiimissäsi työskentelee alansa innostuneita huippuammattilaisia ja kollegat ovat käytettävissäsi sparrailuun ja uuden oppimiseen. Vastuualueesi on monipuolinen ja pääset aidosti vaikuttamaan oman roolisi muotoutumiseen organisaatiossa. Luonnollisesti saat tehtävään kattavan perehdytyksen ja tukenasi ovat myös esimiehesi ja kollegasi.

 

Olemme monialainen yritys; ohjelmistokehityksen sekä tuotannon ja ylläpidon lisäksi ydinosaamistamme on pankkitoiminta. Näin ollen saat käyttöösi OP Ryhmän kilpailukykyiset edut, kuten henkilökuntaehtoiset laina- ja vakuutuspalvelut. Lisäksi tarjoamme kattavan työterveyshuollon, laajan hoitokuluvakuutuksen, täysajan tapaturmavakuutuksen sekä liikunta- ja kulttuuriedun.

 

 

Lisätiedot ja hakuohjeet

 

Olisi hienoa, jos pystyisit aloittamaan työskentelyn kanssamme mahdollisimman pian. Jätä hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään sunnuntaina 17.11.2019 oheisen linkin kautta.


Jäikö jokin askarruttamaan, tai haluatko lisätietoja tehtävästä tai OP:lla työskentelemisestä? Lisätietoja tehtävästä antaa Vesa Mulari, p. 050-4871305. Voit myös laittaa kysymyksesi sähköpostitse vesa.mulari(at)op.fi. 

 

Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkistetaan luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetetään huumausainetesti, terveyskysely ja perusmuotoinen turvallisuusselvitys.

 

OP on Suomen johtava finanssiryhmä ja alan digitaalisen muutoksen suunnannäyttäjä. Olemme asiakkaidemme omistama, finanssialan suurin työnantaja Suomessa. Ryhmässämme työskentelee yli 12 000 alan ammattilaista, ja tuotamme sekä kehitämme pankki-, varallisuudenhoito-, vakuutus- ja terveydenhoitopalveluita yli neljälle miljoonalle asiakkaallemme.