(Poistunut julkaisusta)

Reliability Engineer (Helsinki)
OP

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.1.2019

Visiomme on olla johtava ja vetovoimaisin finanssiryhmä Suomessa sekä asiakkaiden, henkilöstön että kumppaneiden näkökulmasta. Saavuttaaksemme tulevaisuuden tavoitetilamme, olemme aloittaneet OP Ryhmässä merkittävän muutosmatkan. Siirrymme OP Ryhmän keskusyhteisössä vaiheittain ketterään, itseohjautuvaan toimintatapaan, joka antaa vapautta ja vastuuta tiimeille, nopeuttaa päätöksentekoa ja ohjaa työskentelyä asiakkaiden tarpeiden mukaisesti. Vähennämme päätöksentekotasoja. Johtamisessa painottuu valmentaminen ja työn mahdollistaminen.

Haemme nyt Kehittäminen ja Teknologiat -organisaation Infrastruktuuri- ja palvelutuotanto -liiketoimintaan useita henkilöitä Reliability Engineer -rooliin.  

Reliability Engineer – Maksamisen teknologiat

Reliability Engineer – Rajapintapalvelut

Reliability Engineer – Yritysasiakkaiden verkkopalvelut

Tehtävästä

Tässä tehtävässä vastaat tiimiisi kuuluvien sovellusten ja palveluiden saatavuudesta ja ylläpidosta. Varmistat että tuotannon toimintavarmuus ja laatu pysyvät korkeana sekä tuet kehitys- ja testiautomaation käytössä ja käytön kasvattamisessa. Sinulla on tekninen omistajuus tuotantoympäristöstä ja sen tilan jatkuvasta parantamisesta yhdessä tiiminsä kanssa. Parannat tuotannon luotettavuutta, jatkuvuutta ja näkyvyyttä kaikille osapuolille. Viet asioita OP Ketterä -toimintamallin mukaiseen suuntaan niin, että tuotantoon siirto on luonnollinen osa kehitysprosessia.

Mitä odotamme sinulta

Teknistä taustaa sekä ymmärrystä laajamittaisten järjestelmien sovellusarkkitehtuurista sekä niihin liittyvästä infrastruktuurista. Tunnet miten tuotealustat, kuten esimerkiksi JBoss, Linux, UnixDB2, sekä niiden hallinta vaikuttavat sovellusten toimintavarmuuteen. Omaat käytännön kokemusta monitorointi-, automaatio- sekä versiohallinnan työkaluista, kuten esimerkiksi CA Introscope, Dynatrace, Check-MK, Jenkins, GIT.

Korostamme valintakriteereissä myös:

  • Tuotannon palveluhallintaprosessien tuntemusta
  • Kokemusta ketteristä kehitysprosesseista sekä kykyä tuoda tuotannon toimintavarmuuden sekä asiakaskokemuksen näkökulma osaksi Tiimin toimintamallia
  • Englannin ja suomen kielen taitoa
  • Hyviä tiimityöskentely- ja vuorovaikutustaitoja
  • Kykyä työskennellä luovasti, ongelmanratkaisukeskeisesti ja systemaattisesti
  • Kykyä tunnistaa riippuvuudet, ongelmat ja riskit
  • Oma-aloitteisuutta ja asioiden eteenpäin viemistä

Mitä saat meiltä

Tarjoamme mielenkiintoisen ja haastavan tehtävän uuden OP Ketterä -mallin ytimessä. Tarjoamme tehtävään perehdytyksen ja tukenasi ovat myös esimiehesi ja kollegasi.

Lisätiedot ja hakuohjeet

Olisi hienoa, jos pystyisit aloittamaan työskentelyn kanssamme mahdollisimman pian. Jätä hakemuksesi kuitenkin palkkatoiveineen viimeistään 28.2.2019 mennessä oheisen linkin kautta. Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkistetaan luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetetään huumausainetesti, terveyskysely ja perusmuotoinen turvallisuusselvitys.

Lisätietoja tehtävästä antaa Vesa Mulari, p. 050-487 1305. Voit myös laittaa kysymyksesi sähköpostitse vesa.mulari(at)op.fi.