(Poistunut julkaisusta)

Reliability Engineer (DevOps)
OP Ryhmä

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.10.2018

Tule kehittämään kanssamme uusia, asiakkaidemme arkea paremmin tukevia palvelukonsepteja ja -tuotteita. OPn Kehittäminen ja Teknologiat -toimintoalueemme on noin 1000 ohjelmisto- ja palvelukehittämisen osaajan voimin eturintamassa viemässä eteenpäin historian suurinta muutosta finanssisektorilla.

Nyt etsimme sinua, Reliability Engineer.

Tästä on kyse

Roolisi on tukea tuotantoympäristön ylläpitoa ja kehittää sen menetelmiä, parantaa julkaisuprosessia ja ratkaista tulevaisuuden haasteita jo suunnitteluvaiheessa. Vastaat osa-alueesi sovellusten ja palveluiden käytettävyydestä ja ylläpidosta yhdessä kehittämisen kanssa. Olet siis tärkeässä roolissa alueesi tuotannon toimintavarmuuden ja laadun varmistamisessa.

Toivomme sinun kehittävän tekemistämme voimakkaasti DevOps-toimintamallin mukaiseen suuntaan siten, että tuotantoon siirto on luonnollinen osa kehitysprosessia. Tavoitteenasi on parantaa tuotannon luotettavuutta, jatkuvuutta ja näkyvyyttä kaikille osapuolille. Yhteistyö eri sidosryhmien kanssa värittää sopivasti tekemistäsi, ja tärkeimpiä sidosryhmiäsi ovat tuotepäälliköt, RTE, Scrum Masterit, System-tiimi, kehitystiimit ja liiketoiminta.

Tulet rakentamaan liiketoimintamme ja asiakkaidemme arjen tarpeisiin palveluita yhteisössä, jossa on tahto saada upeita asioita aikaiseksi. Olemme onnistuneet rakentamaan meille tiiviin yhdessä tekemisen ja välittämisen kulttuurin. Tule meille uudistumistamme edistäväksi vaikuttajaksi!

Olemme matkalla ohjelmistokehityksen ja muotoilun halutuimmaksi työpaikaksi. Lue lisää täältä >>

Tule rakentamaan uutta

Isoista raameista ja suuresta kehittämisen mittakaavasta huolimatta olemme edistyksellinen, ketterä ja kehitysmyönteinen talo. Tulet toiminnan keskiöön, missä yhdistyvät asiakkaidemme odotukset, vahva liiketoimintaymmärrys sekä laaja palvelukehitysosaaminen. Olemme tarttuneet isoihin teemoihin ja kokonaisuuksiin, joten sinulla on mahdollisuus tehdä pitkäjänteistä palvelu- ja ohjelmistokehitystä. Vaikka tekeminen vaatii uskoa ja pitkää pinnaa, huolehdimme siitä, että välietappisi ovat palkitsevia ja motivoivia. Uskomme, että sinulla on kyky kehittää tekemistämme ja tehdä ihmiset onnelliseksi niin työssään kuin asiakkaanamme.

Mitä haemme

Innostut mahdollisuudesta kehittyä DevOps-menetelmän asiantuntijaksi. Korkeakoulututkinto ja vähintään muutaman vuoden IT-alan kokemus luovat hyvän pohjan tehtävässä menestymiselle. Sinulla on työkokemuksen kautta kehittynyttä osaamista SAP-teknologioista (mm. SAP Basis). Lisäksi osaaminen tietokannoista, tietojenkäsittelystä ja integraatioista eivät ole pahitteeksi tässä roolissa. Arvostamme kokemusta talouden ja kirjanpidon prosesseista.

Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot sekä suomen että englannin kielellä. Innostut uuden oppimisesta ja haluat tarttua uudenlaisiin haasteisiin ja päästä siten käyttämään omaa luovuuttasi. Pidät ongelmanratkaisusta ja sinulla on kyky tunnistaa riippuvuuksia ja riskejä eri lähestymistavoissa.

Meillä vastuu tavoitteiden saavuttamisesta on sinulla itselläsi. Ketterä työskentely vaatii itseohjautuvaa työskentelyotetta ja vastuunkantoa. Vaikka arkemme on työntäyteistä, on se myös hauskaa ja innostavaa. Osaamme nauraa ja tarttua haasteisiin positiivisen kautta - toivottavasti sinäkin.

Tutustu meihin työnantajana tarkemmin täällä >>

Hakeminen ja lisätiedot

Mikäli vakuutimme sinut tehtävästä ja kulttuurin sopivuudesta sinulle, hae tehtävään 28.10.2018 mennessä oheisen linkin kautta. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana, joten älä suotta odottele viimeiseen hakupäivään.

Jos haluat tietää lisää tästä tehtävästä tai meillä työskentelystä, Matti Virolainen (rekrytoiva esimies, OP DevOps -toimintamallin asiantuntija) p. 050 566 3859 ja Kati Hursti (talouden kehittäminen), p. 050 587 2901 vastaavat mielellään kysymyksiisi tiistaina 16.10. kello 10 – 11. Voit lähettää kysymyksesi heille myös sähköpostitse (etunimi.sukunimi(a)op.fi).

Työskentelemme pääosin Helsingin Vallilasta käsin. Toivomme myös sinun olevan aina tarvittaessa paikan päällä, vaikka käytämmekin virtuaalisia työtiloja ja työskentelemme myös etänä. Hyvien kulkuyhteyksien päässä sijaitseva Vallilan kortteli tarjoaa työn tekemiselle upeat puitteet. OPlaisena saat myös nauttia monialaisen palveluyrityksemme eduista. 

Olisi hienoa, jos pystyisit aloittamaan työskentelyn kanssamme mahdollisimman pian. Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkistetaan luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetetään huumausainetesti ja terveyskysely.