(Poistunut julkaisusta)

Relex-pääkäyttäjä
Yliopiston Apteekki

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.10.2019

Haluatko työpaikkaan, jossa on erinomainen yhteishenki? Haluatko töihin yritykseen, joka tekee hyvää? Jos vastasit kyllä, tule työkaveriksemme Helsingin Pitäjänmäkeen kasvavaan toimitusketjun hallinta -tiimiimme.

Haemme vakituiseen työsuhteeseen dynaamista ja osaavaa

Relex-pääkäyttäjää

Yliopiston Apteekki on Suomen suurin apteekkiketju ja verkkoapteekki sekä merkittävä toimija suomalaisessa terveydenhuollossa. Haluamme tarjota asiakkaillemme parasta palvelua 24/7, kasvaa voimakkaasti verkkokaupassa ja olla terveydenhuollon suosituin kumppani.

Relex-täydennysjärjestelmä on ollut käytössämme vuodesta 2016. Tulet osallistumaan integroidun täydennysjärjestelmän kehittämiseen ja ylläpitoon sekä operointiin liittyviin toimitusketjun analysointi- ja suunnittelutehtäviin. Odotamme sinun kykenevän työskentelemään niin itsenäisesti kuin ryhmässä ja toimit läheisessä yhteistyössä liiketoimintojemme ja tukiorganisaatioiden kanssa. Vastaat tilaamisen säännöstöjen kehittämisestä ja ylläpidosta Relex-järjestelmässä. Oman tiimimme sisällä olet tärkeä tuki päivittäisestä tilaamisesta vastuussa oleville täydentäjille. Pääset myös kehittämään kanssamme tilaamisemme laatua sekä toimitusketjumme kustannustehokkuutta. Olet lisäksi valmis toimimaan tilanteissa, joissa ei ole vielä valmista prosessia.

Edellytämme sinulta

  • soveltuvaa korkeakoulututkintoa
  • kokemusta Relex-täydennysjärjestelmän tai vastaavan kehittämisestä ja operoinnista
  • analyyttista otetta ja käytännön osaamista eri analyysityökaluista (esim. Excel)
  • hyviä kommunikointi- ja yhteistyötaitoja sekä paineensieto- ja toimeenpanokykyä
  • toimintakykyä muutoksen ja kehityksen keskellä

Apteekkialan tai -järjestelmien tuntemus katsotaan eduksi.

Tarjoamme tavoitteellisen, mielenkiintoisen ja merkityksellisen tehtävän terveydenhuollon toimialalla, missä sinulla on erinomainen mahdollisuus kehittyä ja olla tekemässä terveydenhuollon muutosta.

Kiinnostuitko?

Tiedusteluihin vastaa Demand Manager Tiina Miettinen puh. 09-5420 4818 tai tiina.miettinen@ya.fi tiistaina 12.11. klo 14-15 ja tiistaina 19.11. klo 14-15

Lähetä hakemuksesi pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuvaiheessa, mutta viimeistään 24.11. mennessä https://www.yliopistonapteekki.fi/tyonhakijat