(Poistunut julkaisusta)

Relex-pääkäyttäjä Wihuri Oy Aarniolle
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.5.2018Työn kuvaus:
 

Wihuri Oy Aarnio Metro-tukku on yksi Suomen johtavista päivittäistavara-alan tukkukaupoista. Huolehdimme päivittäin noin 30 000 horeca-alan, julkishallinnon sekä vähittäis- ja huoltamokaupan asiakkaasta. Palvelemme koko maan kattavan Metro-pikatukkuverkoston, toimitusmyynnin ja emetro.fi:n kautta. Uusi logistiikkakeskuksemme on valmistunut Vantaan Viinikkalaan keväällä 2018. Meillä on yli sadan vuoden kokemus monipuolisesta tukkukaupasta. Kuulumme kansainvälisesti toimivaan Wihuri-konserniin, joka on suomalainen perheyhtiö. Visiomme on olla tukkukaupassa Suomen luotettavin kumppani. Tutustu meihin osoitteessa emetro.fi. 
 
Haemme Wihuri Oy Aarnion kasvavaan toimitusketjun hallintatiimiin Relex-täydennysjärjestelmän Junior-tasoista pääkäyttäjää kehittymään alan asiantuntijaksi. Työpisteesi tulee sijaitsemaan Vantaan Viinikkalassa, uuden logistiikkakeskuksen yhteydessä olevassa viihtyisässä maisemakonttorissa. Työsuhde on kokoaikainen ja vakituinen. Työ alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian ja henkilö työllistyy suoraan asiakasyritykseemme.

Menestyäksesi tehtävässä sinulla tulee olla kokemusta Relex-täydennysjärjestelmän käytöstä mielellään vähittäiskauppa tai horeca-alalta sekä kiinnostusta ja halua kehittää tukkukaupan täydentämistä sekä omaa osaamistasi. Paikkahyvin henkilölle joka on tehnyt operatiivista varasto- tai myymälätäydentämistä Relexillä ja joka haluaa kehittyä nyt täydentäjästä analyyttiseksi pääkäyttäjäksi.

Persoonana olet innostunut, oma-aloitteinen ja aikaansaava. Työskentelet itsenäisesti, mutta myös aktiivisen sopii a tiimin jäsenenä. Sinulla on korkea motivaatio, haluat oppia uutta ja kehittyä työssäsi. Lisäksi sinulta löytyy hyvät kommunikointi- ja esiintymistaidot sekä paineensieto- ja toimeenpanokykyä. Saat myös vietyä asiat tehokkaasti käytäntöön.

Tarjoamme sinulle kehittymis- ja kehittämismahdollisuuksia mielenkiintoisessa, uudessa toimintaympäristössä, monipuoliset ja haastavat työtehtävät sekä mukavan, ammattitaitoisen työyhteisön.

Jos kiinnostuit uusista haasteista, jätä hakemus palkkatoiveineen www.adecco.fi -sivuilla 27.5.2018 mennessä. Liitä mukaan suomenkielinen cv ja hakemuskirje, jossa kerrot, miksi juuri sinä sopisit parhaiten tehtävään. Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccon Senior Recruitment Consultant Sisko Lahtinen, p. 040 779 5541.

Asiakkaan tehtävänimike:  Relex-järjestelmän pääkäyttäjä


Sijainti:  VANTAA


Työsuhde:  Vakituinen


Yhteyshenkilö:  Sisko Lahtinen, +358407795541


Toimipaikka:  HELSINKI and ESPOO