Release Manager, Solteq
Academic Work

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 3.9.2021
Etsimme Solteqille Release Manageria erilaisten asiakasprojektien pariin. Tehtävä tarjoaa loistavan mahdollisuuden kasvaa tulevaisuuden IT-ammattilaiseksi osaavien kollegojen tukemana. Sinun ei tarvitse olla kokenut osaaja, vaan tärkeintä on asenteesi ja rohkeutesi päästä oppimaan ja kehittymään! Mikäli kiinnostuit, hae paikkaa jo tänään!
KUVAUS
Release Managerina vastaat asiakkaille tehtävien järjestelmämuutosten roll-outeista. Valmistelet yhdessä muun asiakastiimin kanssa toimituspaketit ja suunnittelet asiakkaalle toimitettavat järjestelmämuutokset. Kun muutokset ovat valmiit, olet vastuussa niiden teknisestä toimituksesta. Toimituksia tehdään usein aikaisin aamulla tai myöhään illalla, joten odotamme sinulta valmiutta työskennellä myös toimistoaikojen ulkopuolella.

Tulet osaksi asiakastiimiä, jossa työskentelet yhdessä kehittäjien, testaajien ja järjestelmäarkkitehtien kanssa. Työssä menestyminen edellyttää Microsoftin teknologioiden hallintaa, Powershell-osaamista sekä ymmärrystä versionhallinnasta. Sinun ei tarvitse olla kokenut koodari, mutta toivomme sinulla olevan jotakin aikaisempaa kokemusta esimerkiksi sovelluskehityksestä ja kyky tulkita koodia.

Tarjoamme


* Mielenkiintoiset tehtävät järjestelmäkehityksen parissa
* Monipuolisen työn missä kehittymistäsi tuetaan
* Tilaisuuden päästä työskentelemään suureen kansainväliseen IT-organisaatioon
* Mielekkään työympäristön sekä osaavan tiimin ympärillesi

TYÖNKUVA
ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Etsimme tehtävään motivoitunutta ja oppimisorientoitunutta henkilöä, jolla on perusymmärrystä Microsoftin toimintaympäristöstä. Toivomme sinulta löytyvän jotakin aiempaa kokemusta it-alalta, kuten esimerkiksi sovelluskehityksestä tai vaikkapa it-tuen tehtävistä. Kaikkein tärkeintä meille kuitenkin on luontainen kiinnostuksesi alaa kohtaan! Kommunikoit sujuvasti suomeksi niin suullisesti kuin kirjallisestikin, minkä lisäksi viihdyt tiimityössä.

Hae paikkaa, mikäli sinulla on:


* Soveltuva koulutustausta it-alalta
* Ymmärrystä Microsoftin toimintaympäristöstä ja Powershell-osaaminen
* Ymmärrystä palvelimista ja versionhallinnasta
* Kyky ymmärtää koodia ja tehdä konfiguraatioita
* Jotakin aikaisempaa kokemusta it-alan tehtävistä
* Sujuva suomen ja englannin kielen taito


Muuta tietoa


* Aloitus: Sopivan henkilön löydyttyä
* Kesto: Vakituinen, rekrytoituminen Solteqille mahdollista
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work Solteqin puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Solteq on pohjoismainen IT-palveluiden ja ohjelmistoratkaisujen tarjoaja, joka on erikoistunut liiketoiminnan digitalisaatioon sekä toimialakohtaisiin ohjelmistoihin. Teemme huomisesta paremman yksinkertaistamalla digitaalista maailmaa. Palava halu kuunnella ja ymmärtää asiakasta ohjaa toimintaamme. Näkemyksellinen osaamisemme ja sitoutuneet ihmiset ovat perustamme. Lopputuloksena on käytännön työkaluja ja ratkaisuja - asiakkaidemme liiketoiminnan menestystarinoita. Lue lisää Solteqista täältä.
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1494818
  • Tehtäväalue: IT
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Eri Paikkakunnat