(Poistunut julkaisusta)

Release Engineer
OP

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.3.2019

Visiomme on olla johtava ja vetovoimaisin finanssiryhmä Suomessa sekä asiakkaiden, henkilöstön että kumppaneiden näkökulmasta. Saavuttaaksemme tulevaisuuden tavoitetilamme, olemme aloittaneet OP Ryhmässä merkittävän muutosmatkan. Siirrymme OP Ryhmän keskusyhteisössä vaiheittain ketterään, itseohjautuvaan toimintatapaan, joka antaa vapautta ja vastuuta tiimeille, nopeuttaa päätöksentekoa ja ohjaa työskentelyä asiakkaiden tarpeiden mukaisesti. Vähennämme päätöksentekotasoja. Johtamisessa painottuu valmentaminen ja työn mahdollistaminen.

Tavoittelemme muutoksella entistä parempaa työntekijäkokemusta, asiakaskokemusta sekä toiminnan tehokkuutta. Muutoksen käytäntöön viemiseksi etsimme Kehittäminen ja Teknologiat -alueelle OP Software, Pankkitoimintaan kahta

RELEASE ENGINEERiä

Vähittäispankki, Tilit ja maksaminen ja Varallisuudenhoitoasiakkaat -toimintoalueille.

Näissä tehtävissä vastaat

  • julkaisutoimintaan liittyvästä koordinoinnista ja kehittämisestä,
  • riippuvuuksien hallinnasta, niiden toteutumisesta ja kommunikoinnista,
  • julkaisuun liittyvien toimintavarmuusriskien mitigoinnista ja laadusta sekä
  • julkaisujen automatisoinnista.

Työskentelet läheisessä yhteistyössä kehitystiimin kanssa, ja olet tärkeässä roolissa vastuualueellasi olevan julkaisutoiminnan kehittämisessä ja julkaisuputken automaation rakentamisessa.

Mitä odotamme sinulta

Tunnet hyvin julkaisun prosesseja, ja palveluhallinnan prosessit ovat sinulle päivittäinen työympäristö.

Sinulla on syväosaaminen versionhallinnan työkaluista ja menetelmistä kuten SVN, GIT sekä ketterästä kehittämisestä ja testaamisesta (Agile, DevOps). Lisäksi tunnet hyvin seuraavia työkaluja JIRA, ServiceNow, Jenkins, AWS, Sonar, Robot framework sekä asennus- ja testausautomaation välineitä IaaS, integrointi, CI, CD. Olet hyvin sinut teknisen työkalupakin kanssa ja olet käyttänyt niitä omassa päivittäisessä työssäsi.

Hallitset hyvin isoja kokonaisuuksia, haet systemaattisesti uusia ratkaisuja ja toimit hyvin verkostomaisessa ympäristössä. Kestät myös painetta ja pystyt toimimaan analyyttisesti menettämättä ratkaisuhakuista otetta. Viestit sujuvasti sekä suomen että englannin kielellä.

Odotamme siis, että sinulla on kokemusta jo usean vuoden ajan vastaavista tehtävistä, ja toivomme, että motivoidut mahdollisuudesta päästä kehittämään OP:n julkaisutoimintaa osaamistasi hyödyntäen ja uusia ratkaisuja etsien.

Mitä saat meiltä

Tarjoamme ainutlaatuisen mahdollisuuden olla mukana rakentamassa ketterää toimintatapaa. Vastuualueesi on laaja ja tehtäväkenttä monipuolinen, joten oppimiskäyräsi tulee olemaan vahvan nousujohteinen. Pääset aidosti vaikuttamaan oman roolisi muotoutumiseen organisaatiossa.

Lisätiedot ja hakuohjeet

Jos sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävästä, lisätietoja antaa Competence Lead Sirkku Ikäheimo, puh 050 576 7573. Tavoitat Sirkun parhaiten 6.3. klo 8.30-14, 8.3. klo 12-15 tai 11.3. klo 8.30-13.30.

Jos taas vakuutimme sinut jo siitä, että tätä mahdollisuutta ei kannata jättää väliin, voit hakea tehtävään 19.3. mennessä oheisen linkin kautta liittämällä hakuun CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen ja kertomalla meille motivaatiostasi ja osaamisestasi. Älä aikaile hakemisen kanssa, sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuajalla.

Olisi hienoa, jos pystyisit aloittamaan työskentelyn kanssamme mahdollisimman pian. Työpisteesi sijaitsee Vallilan toimipisteessämme Helsingissä. Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkistetaan luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetetään perusmuotoinen turvallisuusselvitys, huumausainetesti ja terveyskysely.