Release Engineer, Risk Management
OP

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.5.2020

OP on Suomen johtava finanssiryhmä ja alan suurin työnantaja, mutta myös yksi Suomen suurimmista ohjelmistotaloista. Rakennamme strategisesti sellaista kulttuuria, jossa sinä saat mahdollisuudet vaikuttaa rohkeasti uudistuvien ja miljoonien suomalaisten elämää koskettavien ratkaisujen parissa, ensimmäisenä Suomessa.

Kehittäminen ja teknologiat liiketoimintamme Tietopääoma & Finanssiäly -osasto vastaa tietovarastoinnin, tiedonhallinnan, datatieteen ja koneoppimisen sekä sisäisten palveluiden kehittämisestä. Osastollamme pääset mukaan kehittämään tietopääomamme hyödyntämistä asiakkaidemme, työntekijöidemme ja sidosryhmiemme parhaaksi. 

Haemme nyt Release Engineeriä pitämään huolta OP:n Riskienhallinnan järjestelmäjulkaisuiden sujuvuudesta ja korkeasta tasosta.

Release Engineer, Risk Management

Tehtävästä

Riskienhallinnan tehtävänä on erilaisten menetelmien ja järjestelmien avulla tunnistaa esim. luotto- ja vahinkoriskejä OP-ryhmässä. Tässä tehtävässä tulet osaksi riskienhallinnan palvelualueen järjestelmätiimiä. Vastuullesi kuuluu julkaisujen sisällön suunnittelu ja kuvaaminen, käyttöönottojen suunnittelu ja resursointi, toteutuksen valvonta sekä käyttöönoton jälkeisten defektien käsittely ja korjaustoimien suunnittelu.

Tärkeänä vastuunasi on myös palvelualueen julkaisutoiminnan automatisoinnin kehittäminen ja riippuvuuksien hallinta. Käynnistät toimenpiteitä riippuvuuksien poistamiseksi ja julkaisujen ketteröittämiseksi. Sidosryhmäsi on laaja; teet töitä Tech Leadien, Product Ownerien, Test Engineerien, ohjelmistokehittäjien, liiketoiminnan sekä laajan kumppaniverkoston kanssa.

Release Engineerinä olet mukana uudenlaisen ketterän ja itseohjautuvan toimintakulttuurin rakentamisessa.

Toivomme sinulta

Release Engineerin tehtävä meillä OP:lla tarjoaa haastetta kokeneemmallekin tekijälle. Toivomme sinulta aikaisempaa kokemusta julkaisunhallinnan tehtävistä ja järjestelmäkehityksestä ao. mukaisesti: 

•    Syväosaaminen versionhallinnan työkaluista ja menetelmistä kuten SVN, GIT
•    Ketterä kehittäminen ja testaaminen (Agile, DevOps)
•    Asennusautomaatio, testiautomaatio, IaaS, integrointi, CI, CD
•    Työkalut kuten JIRA, ServiceNow, Jenkins, AWS, Sonar, Robot Framework
•    Palveluhallinnan prosessien hyvä tuntemus

Koordinoit hyvin isoja kokonaisuuksia, haet systemaattisesti uusia ratkaisuja ja toimit sujuvasti verkostomaisessa ympäristössä. Hahmotat hyvin kokonaisuuksia ja sinulla on kyky tunnistaa riippuvuudet, ongelmat ja riskit. Pystyt pienessä paineessakin viemään asioita oma-aloitteisesti ja ratkaisuhakuisesti eteenpäin.

Tarjoamme sinulle 
 
Yrityskulttuurimme ja arjen tekemisen ytimessä ovat arvot –vastuullisuus, yhdessä menestyminen ja ihmisläheisyys. Nämä arvot ovat mahdollistaneet osuustoiminnallisen menestyksemme läpi vuosikymmenten, ja samoissa arvoissa piilee myös tulevaisuuden kulttuurimme vahvin kulmakivi. 
 
Vastuullisuuden lisäksi tekemistämme ohjaavat vahvasti arvomme yhdessä menestyminen ja ihmisläheisyys. Osaamiskeskuksena yhdessä menestyminen on meille erityisen tärkeää, sillä meidän työmme on auttaa muita menestymään oman asiantuntemuksemme ja osaamisemme avulla. Ihmisläheisyys tarkoittaa meille työnantajana sitä, että suhtaudumme työelämään osana elämää; teemme työtä elääksemme, emme toisin päin. 

Työpisteesi sijaitsee Vallilan korttelissamme, mutta tällä hetkellä työskentelemme voittopuolisesti etänä. Etätyöpolitiikkamme on tähänkin asti ollut vapaata; luotamme asiantuntijoidemme tietävän miten ja missä työt syntyvät parhaiten.

Vaikka olemmekin siirtyneet perinteisestä finanssialan toimijasta entistä enemmän kohti Tech- taloa olemme kuitenkin edelleen pankki. Etuihimme kuuluvatkin henkilökuntaehtoiset alennukset pankki-, vakuutus- ja lainapalveluistamme. Ja isona talona meillä on tarjota myös ison talot edut henkilökohtaiselle ammatilliselle kasvulle ja kehittymiselle; mahdollisuuksia meillä nimittäin riittää!

Voit lukea meistä lisää täältä ja tutustua tietotilinpäätökseemme.

Lisätiedot ja hakuohjeet 
 
Hae tehtävään ma 1.6.2020 mennessä lähettämällä meille hakemuksesi alla olevan linkin kautta. Lisätietoja tehtävästä 25.5. alkaen antaa IT Area Lead Sanna Sinivuori, p. 040 504 1403.
 
OP:n rekrytointeja edistetään normaalisti koronaviruksesta huolimatta. Voit siis hakea avointa työpaikkaa kuten ennenkin - me pidämme huolen rekrytoinnin sujuvasta etenemisestä. Rekrytointiprosessiin kuuluvat kasvokkaiset haastattelut on korvattu toistaiseksi videotapaamisilla.
 
Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkastetaan luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetetään huumausainetesti ja terveyskysely. 
 
OP on Suomen johtava finanssiryhmä ja alan digitaalisen muutoksen suunnannäyttäjä. Olemme asiakkaidemme omistama, finanssialan suurin työnantaja Suomessa. Ryhmässämme työskentelee yli 12 000 alan ammattilaista, ja tuotamme sekä kehitämme pankki-, varallisuudenhoito-, vakuutus- ja terveydenhoitopalveluita yli neljälle miljoonalle asiakkaallemme.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1361397
  • Tehtäväalue: IT/tietoliikenne
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 1.6.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki