(Poistunut julkaisusta)

Release-, Change- ja Test Manager, ICT 1 1
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.9.2020

Sinäkin voit olla pian huomisella töissä – katso tarinamme! 

Vahvistamme tietohallintoamme Lassila & Tikanojan Helsingin Tikanpesässä testauksen ja julkaisunhallinnan asiantuntijalla: 
 
Test & Release Manager
 
Varmistat paikkasi tulevaisuuden toimialalla, jossa ICT:n avulla tuetaan kiertotalouden palvelutuotantoa ja kehittymistä. Pääset mukaan liiketoimintaympäristön sovellusten testauksen ja julkaisunhallinnan toteuttamiseen sekä näiden prosessien kehittämiseen ja vahvistamiseen. Meillä tehdään mielenkiintoisia projekteja ja parempaa maailmaa. 

Roolissasi vastaat L&T:n liiketoimintasovelluksiin liittyvien julkaisujen suunnittelusta, aikatauluttamisesta, testauksen koordinoinnista ja varmistamisesta sekä julkaisujen käyttöönottoon liittyvien tehtävien läpiviennistä. Työskentelet osana kehitysprojekteja sekä myös jatkuvan pienkehitysvirran parissa. Muutoshallinnan varmistaminen on olennainen osa roolia. Varmistat omalta osaltasi, että meillä on laadukkaat ja jatkuvasti parantuvat palvelut sisäisille ja ulkoisille asiakkaillemme. Teet laaja-alaisesti yhteistyötä liiketoiminnan, tietojärjestelmiemme pääkäyttäjien, tietohallinnon sekä ulkoisten yhteistyökumppaniemme kanssa.
 
Rooliisi kuuluvat mm.:


•    Julkaisujen ja testauksen suunnittelu, ja suunnitelmien toteuttaminen sekä teknisestä että liiketoimintanäkökulmasta
•    Julkaisuihin ja testauksen etenemiseen liittyvän kommunikaation varmistaminen loppukäyttäjille sekä tarvittaville sidosryhmille
•    Pienkehitysvirran seuraaminen ja kehityskohteiden tunnistaminen oman roolin mukaisesti sekä kehityskohteiden toimeenpano muun kehitystiimin kanssa
•    Julkaisujen ja niissä olevien muutospyyntöjen välisten riippuvuuksien tunnistaminen ja niiden hallinnointi

 

Mitä me odotamme? 
 
•    Aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä 
•    Kattavaa osaamista palvelunhallinnan eri prosesseista 
•    Hyvää teknistä osaamista ja erilaisten testaustyökalujen tuntemusta
•    Kokemusta testausautomaatiosta
•    Vahvaa kokemusta projektityöskentelystä sekä kykyä toimia useammassa hankkeessa samanaikaisesti 
•    Let’s do it -asennetta ja pilkettä silmäkulmaan 
•    Jatkuvan parantamisen otetta
•    Hyviä kommunikaatiotaitoja kirjallisesti ja suullisesti sekä suomeksi että englanniksi 

Etsimme henkilöä, jolla on ICT-alan koulutustausta, vahva testaamisen osaaminen sekä aikaisempaa kokemusta palvelun- ja julkaisunhallinnasta. Et pelkää uusia haasteita tai ihmisten kanssa toimimista, vaikka tehtävän hoitaminen edellyttääkin itsenäistä työtä ja vastuunkantoa.
 
Sinulla on kokemusta tietojärjestelmäkehityksestä ja ymmärrät, miten tietojärjestelmät on rakennettu. Pystyt hallinnoimaan isoja ja vaativiakin kokonaisuuksia. Osaat viedä asioita eteenpäin eri sidosryhmien kanssa yhteistyössä ja positiivisella asenteella. Agile ja DevOps voivat olla sinulle termeinä tuttuja perinteisten projektinhallintamenetelmien lisäksi. Käyttöönottoprosessien tuntemus, viestinnän hallitseminen ja halu kehittää yhteisiä työskentelytapoja auttavat myös sinua tehtävässä menestymisessä. 
 
Miten jatketaan?

Meillä on tarjolla rento ja ammattimainen työyhteisö, jossa sinua jo odotetaan!


Ethän aikaile, vaan lähetä hakemuksesi sekä palkkatoiveesi pikimmiten! Haku sulkeutuu 27.9.2020, paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa tiistaina 15.9. klo 14.30-16 sekä torstaina 17.9. klo 15-16 Ulla Mauro (Head of ICT Operations and Change), p. 040 865 8340.