(Poistunut julkaisusta)

Rekrytoiva CNC-koneistuskoulutus
VMP Varamiespalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.7.2019
Toimenkuva
Koulutus järjestetään yhteistyössä TE-palveluiden kanssa. Motivoituneelle työnhakijalle ja käsillä töitä tekevälle työllistyminen tämän koulutuksen kautta on taattu. Tarjoamme tämän koulutuksen jälkeen työpaikan löytäneelle mahdollisuutta jatko-opintoihin oppisopimuskoulutuksen avulla, mikäli hakijalla on kiinnostus saada laajempi tutkinto alalle.

Koulutus on tarkoitettu CNC-koneistajan koulutuksesta kiinnostuneille. Tarkoitus on opetella työelämälähtöisesti CNC-koneistajan perustyötehtävät. Koulutuksessa käydään kuukauden aikana tiiviit teoriaopinnot ja työturvallisuusasiat sekä tarvittavat korttikoulutukset, jonka jälkeen siirrytään työpaikalla tapahtuvaan oppimiseen.
Odotamme sinulta
Koulutukseen valittavilta edellytetään vähintään 20 vuoden ikää, motivaatioita ja soveltuvuutta koulutukseen ja ammatissa toimimiseen sekä riittävää suomen kielen taitotasoa (vähintään B.1.). Koulutus soveltuu myös alan vaihtajille.
Koulutus ja työkokemus
OPETELTAVAT TAIDOT

· CNC-ohjelmointi
· Valmistuskuvien (teknisten piirustusten) lukeminen
· Kuvissa olevien mittojen ymmärtäminen ja kappaleiden hahmottaminen
· Kiinnitystekniikka
· Työvaiheiden hahmottaminen
· Konepajamittaustekniikka

TAVOITELTAVA TAITOTASO

Työntekijällä on perusymmärrys valmistuskuvien lukemisesta, pystyy hahmottamaan kuvien perusteella mitä työkaluja tulisi käyttää ja pystyy työstämään kappaletta.

Muut opinnot/suoritukset:

· Työturvallisuuskortti
Muut tiedot
KOULUTUKSEEN HAKEUTUMINEN: Työvoimakoulutus on tarkoitettu ensisijaisesti työttömille ja työttömyysuhan alaisille yli 20-vuotiaille TE-toimiston asiakkaille, joiden työnhaku on voimassa TE-toimistossa. Opiskelijoille maksetaan koulutuksen aikana työttömyysetuutta (mahdollisesti korotettuna) sekä kulukorvausta. Hae koulutukseen joko täyttämällä sähköinen hakemus internet-osoitteessa www.te-palvelut.fi -> haussa oleva työvoimakoulutus (hakusanana toimii koulutuksen numero 685880) tai jättämällä paperihakemus työ- ja elinkeinotoimistoon. Mikäli täytät sähköisen hakemuksen ilman pankkitunnuksia, on Sinun vahvistettava hakemuksesi TE-toimistossa ennen hakuajan päättymistä. Koulutushakemuksesi käsittelyä voit seurata www.te-palvelut.fi > Oma asiointi > koulutushakemus.

Koulutus alkaa 26.8.2019 ja hakuaika päättyy 04.08.2019, joten hae nyt!

Koulutukseen haet näin:

Mene www.mol.fi --> sivun vasemmalta alalaidasta löytyy työvoimakoulutus--> tältä sivulta löytyy haussa oleva työvoimakoulutus ja koulutusvahti --> sitten vain sanahakuun numero 685880 --> tämän jälkeen paina kohtaa ”tiedot” ja hae tähän koulutukseen

Lisätietoja koulutuksesta saat henkilöstökoordinaattorilta Oscar Smartilta oscar.smart@vmp.fi tai 040 307 5703
Kesto
2-6 kuukautta
Lisätietoja
Oscar Smart, oscar.smart@vmp.fi, 040 307 5707
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 03.08.2019 mennessä.